La Elos Skin & Laser Center va transpunem visele în realitate! Un ten stralucitor, fara riduri, coapse ferme fara celulita, un abdomen perfect, picioare fine mereu pregatite pentru o fusta scurta, sunt acum mai usor de obtinut decât va imaginati!

Am reunit cei mai buni medici, terapeuti specializati în remodelare corporala si faciala, dar si echipamente medicale de ultima generatie, creata de lideri mondiali în industria medical-estetica într-o singura clinica, doar pentru dumneavoastra!

Acum va puteti bucura de facelift non-chirurgical realizat cu laser, îndepartarea parului nedureros cu cele mai performante lasere la nivel mondial, tratamente de slabire localizata care înlocuiesc cu succes lipoabsortia si terapii pentru un ten curat, neted si stralucitor.

Idealurile va sunt transpuse în plan real cu ajutorul celor mai performante aparate noninvazive din industria frumusetii, care au detronat puterea bisturiului si si-au dovedit întotdeauna eficienta pe plan international, combinate cu experienta si dedicarea echipei noastre de medici dermatologi si terapeuti.

Atmosfera relaxata, echipa profesionista si aparatura ultra performanta fac din Elos Skin & Laser Center destinatia visurilor împlinite, a armoniei si a frumusetii corpului uman!

 

 

Elos Skin & Laser Center
Adresa: Str. Clucerului Nr.55
Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbata: 10:00 – 17:00
Duminica: Inchis
Telefon: 021 236 23 26, 0729 232 889
Email: clinica@elos.ro
Website: https://www.elos.ro