O locatie ce oferă servicii de calitate într-un ambient eclectic ,ce combina atmosfera unei cafenele cu utilitatea unui Spa pentru par .

De unde a apărut ideea acestui blowdry bar?
Ideea mi-a venit încă de când lucram in Londra. Lucrând intr un salon de renume, am observat cum foarte multe cliente apelau la serviciile de spălat și coafat fără a dori o schimbare de Look prin tunsoare sau vopsea.

Am realizat ca acest ,,moft’’ a devenit o necesitate întrucât in ziua de astăzi toată lumea este pe graba . Mai mult decât atât , am avut f multe cliente care întâmpinau dificultăți la spălarea corecta a parului , cheltuind f mulți bani pe produse care fie nu le erau necesare , fie nu erau potrivite pt parul lor .

Totodata am realizat ca in România , si mai ales in București foarte multe doamne întâmpina dificultăți atunci când vor doar un simplu tratament sau coafat , pentru ca nu reușesc sa găsească un timp scurt in saloanele care sunt ocupate mai mult cu tunsul si vopsitul parului si mi s a părut destul de interesant si necesar totodata sa deschid un loc in care te poți relaxa si poți beneficia doar de acest serviciu .

De menționat ca acest tip de saloane sunt foarte populare in Anglia, America , Australia.

Care este diferența între Un salon de coafor si un blowdry bar .Așa cum am menționat si mai sus , principalul serviciu oferit de un blowdry bar este spălatul si coafatul parului, masajul capilar si tratamente pt par si scalp . Practic este un Spa pentru parul si scalpul clienților .

Așadar . Se poate opta pentru un blowdry express in cazul in care doresc doar un par curat si aranjat sau pentru un Sparkling blowdry care implica un răsfăț al parului prin tratament cu aburi , masca cu particule de diamant si alte mici cadouri .

Avem un meniu cu o gama larga de coafuri , tratamente si produse profesionale atât in salon cat si pentru acasă . Oferim și o educație completa a ritualului pe care trebuie sa îl facă atunci când isi spala parul acasă , pt ca acest ritual este extrem de important pentru un par sănătos .

De reținut ca un par sănătos si frumos aranjat ajuta extrem de mult psihicul unei femei . Ii schimba atitudinea si ii creste respectul de sine .

Ce aduce nou Snob Blowdry and more in București ?
Pe langa serviciile oferite mai sus enumerate , menționam faptul ca salonul nostru este amenajat într-un stil eclectic , in care am dorit ca pe lângă răsfățul oferit parului sa aducem si un răsfăț al clientilor .

Așadar am separat zona de lucru si zona de așteptare , Snob beneficiind de un spațiu de tip lounge , plin de picturi , cărți si statuete ce dau impresia unui mic muzeu , unde se asculta doar muzica clasica si se poate servi o cafea oferită din partea casei.

Cu toții știm ca de cele mai multe ori saloanele aglomerate sunt foarte galagiaose si nu ne permit acea relaxare pe care ne o dorim.

Pana la urma doamnele merg la salon sa beneficieze de un serviciu dar si sa uite de stresul serviciului si sa se relaxeze .

Wash.blow.style.go @snob.blowdry
Appointment’s @ 0772234013
snobblowdry@gmail.com
9 Aleea Alexandru