Cristian Anghel un tânăr antreprenor de success a pornit la drum prin resurse proprii cu House of Barbers dăruindu-se cu pasiune pentru meserie și pentru lucrurile bine făcute.

A început să muncească de la vârsta de 16 ani din nevoia de a face bani pentru a-și ajuta familia întricât mama lui rămasă singură avea să crească doi copii.

“Simțeam să fac ceva, nu putem să stau cu mâinile in sân și sa văd cum se chinuie”,  declară Cristian Anghel.

Așa s-a descries o perioadă dificilă cu grele încercări din care tânărul Cristian Anghel a ales să se automotiveze și să se abiționeze.

“Ma supăra oamenii care își accepta destinul și dau vina pe soartă Soarta ți o poți face tu ,cu un vis ,nu te poate opri nimeni. Fiecare om trebuie sa viseze și să lupte pentru ce își dorește .

Dacă nu știe ce își dorește ,atunci este doar vina lui,nu o sa vină nimeni sa te ia de mâna pe strada sa îți spună ,vai ție ți ar sta bine ca inginer ,hai sa te fac inginer . Nu! Vrei sa fii inginer ? Învață sa fii inginer ,vrei sa fii doctor ,învață sa fii doctor . Nu exista scuze.

Atunci când destinul nu te ajută ,trebuie sa lupți și sa faci tot ceea ce poți încât sa ai viața pe câte ți o dorești . Mulți o sa fie împotriva ta ,mulți o sa te critice ,dar cel mai important e să te gândești ce e bine pentru tine ,pentru ca nimeni nu poate spune cu adevărat ce e bine sau ce e rău să faci ,contează sa faci ce e bine pentru tine “.

Prima afacere a început-o cu 4000 lei, bani pe care i-a  strâns tunzând în uscător după școală, urmând ca după un an  să-și reamenajeze frizeria iar în următorul an și-a deschis un salon complex, cu tot cee ace era necesar. Nu s-a oprit, a tot căutat să evolueze până la deschiderea House of Barbers.

“Contează foarte mult educația financiară, să știi să economisești bani ,să nu devii parvenit . Trebuie să investești si să reinvestești, să nu te mulțumești niciodată cu părticica care ți se dă. Fiecare om poate să evolueze atâta timp cât e disciplinat și știe pe ce se axează . Planuri ,idei ,vin pe parcurs ,cel mai important e să știi ceea ce vrei ,ce ți ar place cu adevărat să faci ,și sa o faci cel mai bine”.

În 2017 prin proiectul Start Up Nation reușește să își dezvolte bussinessul și totodată visul construit în nouă ani de muncă la un nivel care va defini noile  trenduri în materie de barbershop și stil.

Un concept unic pe piață, House of Barbers deschide ușile a trei camera: Classic Room, VIP Room și Underground Room.

Classic Room – Aici, s-au combinat stilulrile barbershop-urilor autentice cu mișloacele de lucru moderne, pentru a recrea atmosfera de altdată, dar adaptată zilelor noastre.

Vip Room- Este un spațiu intim, de lux, în care iți  sunt oferite servicii la cele mai înalte standarde profesionale, chiar de către owner-ul salonului, Cristian Anghel.

Underground Room- Cu un design interior autentic, Underground Room este spațiul perfect în care serviciile profesionale House of Barbers definesc stitul la nivel de artă.

“Am fost de la început unul dintre puținele barbershop-uri cu servicii complete de îngrijire, însă acum am devenit singurul barbershop din România care oferă tot ce are nevoie un bărbat pentru a-și redefeni aspectul: consultanța de imagine, VIP ROOM care vizează nevoia de intimitate și program prelungit.

De asemenea, avem parteneriate cu branduri renumite care oferă discount-uri speciale. Nu în ultimul rând, ne distingem cu servicii de estetică. Toate acestea și multe altele într-un singur loc!

House of Barbers este o provocare, așa că încerc în fiecare zi să mă perfecționez, să îmi dezvolt echipa și să ofer clienților o experiență unică prin care la final să arate impecabil de la A la Z. Schimbările ne ajută să fim mai buni, așa că vă așteptăm și pe voi!”

Atât diversitatea propusă de spațiu cât și programul prelungit sunt pentru a satisfice cat mai mult din cele mai diferite nevoi ale clienților.

“Toate acestea fac din House of Barbers o experiență unică pentru fiecare om, bărbat care ne calcă pragul și din care nicunul nu pleacă nemuțumit”. – Semnează Cristian Anghel.