TopHotel revine cu o editie speciala
In timp ce in 2021 totul este diferit, TopHotel ramane un eveniment la fel de implicat si dedicat si isi propune sa duca mai departe misiunea de a reuni o industrie pentru a dezvolta noi strategii si a oferi raspunsuri la cele mai mari provocari aparute in contextul actual.

Pentru a 14-a oara, TopHotel revine in mijlocul industriei turismului si a ospitalitatii cu o editie speciala, gandita sa ofere informatii utile si solutii practice in era noului normal. Va dam intalnire pe 27 si 28 mai la prima editie exclusiv online, cu participare gratuita.

Dupa un an de provocari fara precedent, ne vom reuni la TopHotel Awards, intr-o editie speciala, pentru a onora curajul de a incepe si continua investitiile in industria turismului si a ospitalitatii, dar si pentru a premia echipele si persoanele care au inspirat si perseverat, avand curajul sa incerce ceva nou si sa se implice intr-un mod diferit si pozitiv in perioada ianuarie 2020-mai 2021.

Toate nominalizarile primite vor fi analizate de un juriu format din profesionisti ai industriei.

Nominalizarile la TopHotel Awards 2021 sunt GRATUITE si pot fi facute ONLINE pana la 18 aprilie, accesand site-ul evenimentului.

Sursa: TopHotel Awards