Swiss Color Romania si Manifesto Events & PR va invita sambata, 22 iunie, incepand cu ora 16:00, la un eveniment atipic, intr-un cadru natural absolut minunat.

Academia Swiss Color isi deschide portile pentru a intampina invitatii cu bauturi savuroase, preparate delicioase, live band performance by Nika Acoustik Trio, intr-o atmosfera de poveste, gratie locatiei elegante si intime.

Sponsori: Vinurile 1000 DE CHIPURI, Vitamin Aqua ZERO, TOP LINE, CUTIA ZAMBETELOR, FIT4YOU, HomeMade CANDY BAR, IL PASSO, Merlin’s LEMONADE, MAX SLIM, PREMIER PALACE SPA HOTEL, SWISS ESTETIX

Parteneri Media: City Vision Magazine, ele.ro, Radar de Media, Social Agenda, VIPStyle.ro

Despre Swiss Color Romania:

Swiss Color ofera o gama variata de pigmenti tocmai pentru a putea convinge toti clientii de calitatea lor. Din acest motiv, Swiss Color® utilizeaza numai pigmenți sintetici pentru care este garantata calitatea materiilor prime. Toti pigmentii sunt testati in laboratoare independente acreditate pentru a asigura o calitate la nivel inalt constanta a produselor finale.

Academia Swiss Color organizeaza si cursuri de specializare cu traineri internationali Swiss Color, pe care le puteti regasi in sectiunea „Cursuri” pe site-ul www.tattoo-beauty.ro. Kaira, Alessia sau Lariss sunt doar cateva dintre vedetele care au trecut pragul academiei si s-au lasat pe mana specialistiilor Swiss Color.

Tattoo & Beauty este distribuitorul cu preturile cele mai competitive de pe piata de consumabile pentru microblading si micropigmentare. Tattoo & Beauty este, de asemenea, si distribuitor oficial in Romania pentru produsele Swiss Color.

Principalul scop al nostru este sa oferim produse si accesorii la preturi competitive, accesibile micropigmentistilor, fara a compromite calitatea acestora.

Pentru guest list si informatii suplimentare, va rugam contactati Manifesto Events&PR – office@manifestoevents.ro I +40 740773333 | +40 767329019