Dezvoltam cu pasiune si integritate solutii informatice Standard si Cloud de vanzare, gestiune, fidelizare clienti, raportare completa si management pentru: RestauranteServire RapidaDelivery & Call CenterSupermarket-uri, Retail/Servicii si Saloane de infrumusetare.

Solutiile noastre software au caracteristici scalabile, reduc considerabil costurile de operare, sustin desfasurarea activitatii intr-un mod integrat si rapid dar si cresterea vanzarilor si ofera informatii accesibile din orice parte a lumii, in timp real, cu privire la derularea operatiunilor fiecarei afaceri.

Daca alegi solutia de vanzaregestiune si management Cloud, trebuie sa stii cele mai importante avantaje ale acesteia: accesul in timp real la informatiile afacerii, sistemul de raportare complex si complet, programe de fidelizare a clientilor, managementul afacerii si securizarea superioara a informatiilor datorita metodei de stocare.

Solutia Cloud reprezinta cea mai buna alegere pentru afacerile care functioneaza in cel putin 2 locatii diferite.

Pentru cresterea vanzarilor si a mobilitatii in locatia ta, poti alege Solutia de marcaj Expressoft POS pentru telefonul mobil – este solutia software completa si special creata pentru dispozitivele de tip Android si iOS care iti pune la indemana, intr-un singur dispozitiv: Smartphone, POS si pager!

Cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat, solutia noastra de marcaj pentru telefonul mobil este folosita pentru preluarea comenzilor direct de la masa clientilor si transmiterea acestora instant catre sectiile unde vor fi pregatite.

Beneficiezi intotdeauna de consultanta si sprijin  din partea noastra in alegerea celei mai bune solutii pentru afacerea ta, dar si de servicii complete de instalare, configurare si training in locatia unde implementezi solutiile noastre.

Mai mult, ca urmare a  semnarii unui contract de service, beneficiezi de: suport 24/7, servicii de update si upgrade gratuite, implementarea gratuita a modificarilor legislative, dar si discount-uri la interventii care nu sunt incluse in contractul de service.

Suportul este oferit telefonic, remote sau la locatie, conform contractului de service semnat. Pentru ca in permanenta, depunem toate eforturile pentru a oferi clientilor nostri solutii software de o calitate ridicata, care tin cont de tendintele pietei si de evolutia tehnologiei  ne bucuram sa raspundem intrebarilor tale, trimise pe adresa: sales@expressoft.eu

Mai multe detalii despre solutiile,  produsele si serviciile noastre gasesti accesand: www.expressoft.eu