În copilărie probabil ai tot auzit proverbul “cine nu muncește, nu greșește”. Iar de câțiva ani tot citești că “greșeala este o oportunitate de învățare”. Adevărul e că toți sperăm să învațăm din greșeli, dar… cine vrea să greșească? Mai ales că “greșeala e scumpă”.

Iar dacă ai o funcție de management sau alți oameni depind de tine, greșeala poate să devină foarte scumpă, dar și foarte valoroasă.

Astfel, joi, 30 ianuarie, începând cu ora 19.00 ne vedem la cea de-a treia ediție a Fuckup Nights București, când vom asculta cinci povești despre greșeli profesionale care i-au ajutat pe autorii lor să crească profesional.

Cei cinci vorbitori sunt: Andreea Ioniță, Director General Adjunct Strategie, IT & Digital, E.ON România; Ana Maria Udriște, Fondator @Avocatoo și personal trainer; Felix Pătrășcanu, CEO Fan Courier; Madi Rădulescu, Executive Coach PCC și Managing Partner la MMM; Cornel Amariei, Inventator, speaker și antreprenor. Moderator este Adrian Seceleanu, jurnalist la Ziarul Financiar. Aceștia vor susține câte un discurs de aproximativ 10 minute despre piedicile profesionale cu care s-au confruntat și despre cum le-au depășit. Mai multe detalii despre fiecare dintre aceștia sunt disponibile  aici.

“În spatele fiecărui mare succes se ascund și nereușite. Nu auzim des despre ele pentru că nu trăim într-o cultură care le încurajează ca model de învățare. Noi credem că trebuie să ne acomodăm cu eșecul ca parte constructivă a vieții profesionale, iar cea de a treia rundă de povești ne va da și mai multă încredere în faptul că nimeni nu e perfect și greșelile ne formează din toate punctele de vedere. În orice profesie nu există doar premii și laude, deși tuturor ne face plăcere să vorbim despre asta. Însă ce ajută în egală măsură sunt și nereușitele depășite și, în cele din urmă, împărtășite”, a declarat Diana Iosu, Managerul proiectului Fuckup Nights București.

Fuckup Nights București, parte a seriei de evenimente care au loc la nivel global, se adresează, în egală măsură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații, liber profesioniștilor și studenților. Această mișcare globală care ia amploare cu rapiditate promovează, prin puterea exemplului vorbitorilor, concluziile constructive trase în urma nereușitelor profesionale.

Evenimentele au loc acum în peste 300 de orașe din aproximativ 90 de țări din toată lumea, iar în România se organizează independent în alte 4 orașe (Cluj, Iași, Oradea și Timișoara). La fiecare ediție sunt invitați vorbitori din diferite zone de interes (business, cultură, divertisment, sport etc.).

Cea de a doua ediție s-a bucurat de prezența unor povești de carieră impresionante  împărtășite cu generozitate de Florin Petolea – Director Implementare Rețea si Acces, Telekom Romania; Andrei Gligor – Ultra runner; Andrei Dudoiu – Antreprenor, Fondator Human Finance, fost Director General Adjunct Banca Transilvania; Dumitru-Dorin Prunariu – Singurul român care a ajuns în Spațiu; Manuela Ciugudean – Antreprenor, Fondator “Pinguinii”, coach de carieră și viață, strateg privind construirea brandurilor personale și George Bonea – Speaker demotivațional. Filmul post event aici.

Vorbitorii care și-au expus experiențele profesionale la prima ediție din Bucuresti au fost Mihai Rotaru– Fondatorul Clever Taxi, Ionu_ Stanimir – Directorul de marketing și comunicare al BCR, Dani O_il – cunoscutul prezentator al matinalului de la Antena 1 și Irina Margareta Nistor – cel mai îndrăgit critic de film din România. Filmul post event al primei ediții a FUN București  aici.

Cea de-a treia ediție a Fuckup Nights București va avea loc la Commons Unirii, pe 30 ianuarie, începând cu ora 19:00. Biletele sunt disponibile aici

Parteneri ai evenimentului sunt Virgin Radio, More Networking, M Flower LabComplice, Fonduri Structurale, Kooperativa Fru Fru, Carlsberg și Commons Unirii.

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului https://fuckupnights.com/bucharest/ – și pe Facebook.

Despre DiFine PR

DiFine PR este o agenție de comunicare full services care combină experiența solidă, de peste 20 de ani, atât la nivel național, cât și internațional, cu satisfacția de a crea povești de succes. Pe lângă serviciile complete de PR, comunicare și consultanță în afaceri, agenția organizează, de asemenea, evenimente de tehnologie și de afaceri (ex. NASA Space Apps Challenge, TechFest), precum și conferințe, conceptul cel mai recent adăugat pe listă fiind seria de evenimente informale Fuckup Nights București.

Portofoliul actual al clienților agenției include compania de consultanță în afaceri McKinsey & Company, Fondul de Investiții GapMinder VC (40M EUR), acceleratorul de startup-uri Techcelerator, InnoEnergy (motorul de inovare pentru energie durabilă în Europa, susținut de Institutul European de Inovație și Tehnologie (EIT) al Uniunii Europene) și mai multe startup-uri de tehnologie.

Contact:
Diana Iosu – Senior Advisor, Corporate Communication, DiFine PR
+0040 784 222 555
diana.iosu@difinepr.com