Suntem prima firma de comercializare doar a unor ceasuri elvetiene de calitate în România post-decembrista, una care se bucura de o prezenta continua si o apreciere unanima.

În cei peste 20 de ani de activitate reputata am satisfacut dorintele a mii de clienti multumiti de prestatia noastra si care ne acorda în continuare încrederea si sprijinul lor.  Prezentul site este primul în limba româna specializat în ceasuri. El este actualizat saptamânal începând cu 1999, anul lansarii sale.

Va prezentam cea mai larga selectie de pe piata româneasca de ceasuri de marca si de lux din productia actuala, precum si episoade din vasta istorie a unor renumite firme elvetiene si germane, pe care avem onoarea sa le reprezentam în România.

Va oferim ceasuri cu nume de marci care fac sa tresara inimile tuturor cunoscatorilor în materie: A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Roger Dubuis, Zenith, Harry Winston, Hysek, IWC, Omega, Jaeger-LeCoultre, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, precum si Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuterii de lux Pasquale Bruni, curele pentru ceasuri Morellato si accesorii pentru ceasuri Buben & Zörweg.

Puteti admira ceasurile si bijuteriile realizate de firmele mentionate, folosind meniul aflat în partea de sus a paginilor care urmeaza, iar apoi si pe viu, în ambianta placuta a magazinelor noastre GALT orologerie elvetiana, situate în Bucuresti: str. George Enescu 5 (lânga Biserica Alba), Calea Dorobantilor 153 si în incinta Hotelului Marriott.

Ceasurile mai noi, dintre care unele va sunt prezentate pe acest site, fie ca le avem în stoc, fie ca putem sa le comandam pentru dv. direct la partenerii nostri externi mentionati mai sus, cu majoritatea carora colaboram de foarte multa vreme.

De mai bine de 20 de ani, Orologeria GALT este un reper al pietei de lux din România, atât prin serviciile de înalta calitate oferite cât si prin portofoliul exceptional de marci de ceasuri, bijuterii si accesorii.

În atmosfera eleganta si prietenoasa a celor 3 magazine Orologeria GALT din Bucuresti, veti descoperi unele dintre cele mai exclusiviste, traditionale sau inovatoare branduri din lume: ceasuri A. Lange & Söhne, Girard-Perregaux, Ulysse Nardin, Zenith, Harry Winston, IWC, Jaeger-LeCoultre, Roger Dubuis, Hysek, OMEGA, TAG Heuer, Longines, Rado, Raymond Weil, Revue Thommen, Mondaine, Grovana, bijuterii Pasquale Bruni, accesorii Buben&Zorweg.

Orologeria GALT
Adresa: Calea Dorobantilor 153
Telefon: 021.231.45.66
Luni – Vineri: 11:00 AM – 7:00 PM
Email: info@ceasuri.ro
Website: www.ceasuri.ro