Însoțiți-ne la a 12-a ediție The Dandy Run, sâmbătă, 16 iulie 2022, începând cu orele 20:00 în fața Palatului CEC, deoarece vom pedala cu stil pe Calea Victoriei în cele mai cool outfituri, în cadrul proiectului “Străzi deschise – București, Promenadă Urbană”, organizat de Primăria Capitalei.

The Dandy Run este o plimbare urbană cu bicicletă, dar atenție…Este o plimbare în stil! Luăm cu asalt bulevardele Bucureștiului în cele mai prezentabile costume & fuste de cycling și pedalam printre atracțiile iconice ale capitalei.

Începând cu orele 20:00, ne vom întâlni la Palatul CEC, unde îi vom aștepta pe toți participanții la paradă, timp de 15 minute, iar de la orele 20:15 vom începe să pedalăm pe Calea Victoriei cu atenție, pe pista de biciclete.

Traseul este următorul: Palatul CEC – Calea Victoriei – Şoseaua Kiseleff unde vom încheia plimbarea și vom avea câteva diplome de oferit.

Se cere îmbrăcăminte adecvată; Costume albe/de culoare deschisă, cămăși, tricouri, rochițe, veste, pantaloni trei sferturi, papioane și berete, le încurajăm pe toate.

Dați tot ce aveți mai bun pentru înaltele distincții care vor fi acordate pentru “Cel mai bine îmbrăcat domn” și “Cea mai bine îmbrăcată doamna”.

Ștergeți-va praful de pe velociped sau bicicletă cu aer retro, vom da premiu pentru cea mai frumoasă bicicletă vintage!

“The Dandy Run” – ediția a 12-a – este un eveniment selectat în cadrul apelului deschis de proiecte pentru „Străzi deschise – București, Promenadă urbană”, organizat de Primăria Capitalei prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București cu sprijinul operatorilor zonali: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, CREART – Centrul de Creație, Artă și Tradiție a Municipiului București și Proedus – Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive al Municipiului București.

Parteneri: Men’s Cave /
Parteneri media: LaVitaEVelo.ro / FPM / HaiSaCunosti / VIPStyle.ro / Famost / PodcastCuAlejandra / PresaInBlugi / WithLoveChristian / TheRomanianStyle / StupArt / TheHype.ro /

Pentru informații suplimetare puteți contacta: evenimente.stup@gmail.com