Hard Rock Cafe începe anul cu noi tentații: de pe 12 ianuarie, din meniul restaurantului vor face parte, pentru un timp limitat, o serie de preparate apetisante în care vedeta este orezul. Cele cinci feluri de mâncare cuprind arome provocatoare de pe toate continentele, începând cu Bibimpab care conține orez brun, mirodenii asiatice, chifteluțe și Kimchi picant, și până la Jambalaya cu creveți, pui și cârnați Andouille.

Meniul Rock’n Bowls oferă posibilitatea gurmanzilor să experimenteze combinații irezistibile într-o singură farfurie. Noile produse sunt:

   • BIBIMBAP – Orez brun cu mirodenii asiatice, servit cu chifteluțe din carne de porc și vită, sos Sriracha și garnitură de ardei roșu, morcov, castravete, ceapă verde și Kimchi picant. Totul este învăluit într-o glazură irezistibilă Honey Sriracha.
   • BBQ SHRIMP NOODLE BOWL – Creveți la grătar, glazurați cu sos de soia, usturoi, ghimbir și susan, serviți pe un pat de tăiței stropiți cu oțet din vin și acompaniați de frunze fragede de varză Napa. Se adaugă la final bucățele crocante de Wontons, suc de lămâie, ceapă verde și semințe de susan.
   • SOUTHWEST MEATBALL BOWL – Orez brun asezonat în stil Cajun, servit alături de chifteluțe cu carne de vită și Chorizo, bucăți de avocado, Pico de Gallo și brânză. Servit cu dressing cremos Chilli Lime și bucăți de tortilla picantă.
   • JAMBALAYA CREOLE STYLE – Jambalaya cu creveți, cârnați Andouille, carne fragedă de pui, ardei, ceapă, roșii, țelină și ceapă verde.
   • CHILLI LIME CHICKEN BOWL – Orez brun condimentat servit alături de pui la grătar, marinat cu Chilli Lime și garnisit cu bucățele de avocado, Pico de Gallo, fasole neagră și boabe de porumb copt.

 • “Hard Rock încearcă mereu să aducă în meniu noutăti care reflectă ultimele tendințe culinare. Din acestea sunt inspirate și preparatele din meniul Rock’n’Bowl” a spus Darryl Mickler, Director de Cercetare și Dezvoltare. “Cele cinci produse încorporează ingrediente și arome deosebite pentru o reinterpretare unică a felurilor pe bază de orez”.Meniul va fi disponibil pană pe 13 martie. Vă invităm să încercați noile produse la Hard Rock Cafe București sau să vizitați site-ul www.hardrock.com/bucharest pentru mai multe detalii.