Horeca Insight continua seria evenimentelor Horeca Next Level Food cu o noua editie, avand ca tema principala “Gastronomia, astazi: Intre destinatii culinare si comfort food”.

Evenimentul, ce va avea loc pe data de 11 mai 2018, va oferi profesionistilor din industrie ocazia sa participe la o sesiune extraordinara de discutii tematice despre tendintele actuale din piata restaurantelor.

Vom vorbi despre atuurile pe care mizeaza “restaurante-destinatii”, cum ar fi: design-ul, un chef cunoscut, arta culinara, experiente inedite samd, precum si despre elementele de diferentiere ale restaurantelor de hotel, care au inceput sa devina ele insele atractii, pentru turisti si nu numai.

In partea a doua a conferintei vom incerca sa luam “pulsul” segmentului de delivery si cel al platformelor de comenzi online, precum si al pietei de catering si evenimente culinare.

In paralel, va avea loc o expozitie de produse alimentare, bauturi (spirtoase, bere, vin, premixuri si topping-uri pentru cocktail-uri), cafea etc. prezentate de producatori, importatori si distribuitori importanți din piata.

Horeca Next Level – Food Trends se va desfasura in 11 mai 2018 la Intercontinental Hotel Bucuresti, Sala Ronda.

Program

  • Panel I: Restaurantul, ca destinatie – Care sunt cele mai importante criterii de care se tine cont in alegerea unui restaurant: design-ul, amplasarea, oferta gastronomica, numele bucatarului, experientele oferite samd.
  • Panel II: Restaurantul de hotel, in “epoca” gurmanzilor – Evolutie, provocari, inovatie in bucatarie. Despre repozitionarea si elementele de diferentiere ale restaurantelor de hotel, care au inceput sa devina atu al hotelului si sa devina ele insele adevarate atractii pentru turisti si nu numai.
  • Panel III: Segmentul de delivery si platformele de comenzi online, din ce in ce mai mult in atentia consumatorilor – Evolutie, tendinte de consum, criterii de diferentiere si perspective de crestere pe viitor.
  • Panel IV: Piata de catering – Evolutia obiceiurilor de consum / Centrele de evenimente culinare – o noua experienta pentru consumatori, cu perspective de succes si pe piata romaneasca.
Acces la Horeca Next Level Food Trends 2018

INREGISTRARE FURNIZORI

Prezenta furnizorilor la conferinta “Horeca Next Level Food Trends 2018” ( 11 mai 2018 ) se face pe baza de bilet. DESCARCA FORMULARUL DE PARTICIPARE PENTRU FURNIZORI.

INREGISTRARE HORECA – GRATUIT

Participarea reprezentantilor locatiilor Horeca la conferinta “Horeca Next Level” ( 11 mai 2018 ) este gratuita, in limita locurilor disponibile. Inregistrati-va folosind formularulhttp://www.horecainsight.ro/horeca-next-level  ( sau la email-ul: evenimente@horecainsight.ro ) pana pe 8 mai 2018.