Pe 16 noiembrie, de la ora 21:30, te aşteptăm la Hard Rock Cafe la un concert live cu noua senzaţie a muzicii româneşti, The Motans! Pentru un show total, nu vor fi mese în faţa scenei.

“Versus” este una dintre piesele care au fost îndrăgite de public şi pentru care The Motans a lansat un videoclip. “Am scris ‘Versus’ în 2-3 zile, toată piesa pe emoţii. Nu m-am gândit că va fi pe placul unui public larg, am scris-o pentru mine, în primul rând. Am fost însă plăcut surprins când am văzut că oamenii au luat-o la suflet şi mulţi s-au regăsit în ea”, a declarat trupa. ”Clipul este de fapt o metaforă vizuală, dar care conţine un story line. E un produs marca Global Records şi a fost regizat de Ionuţ Trandafir, iar linia melodică reprodusă de către Alex Cotoi. Întreaga echipa a lucrat cu multă dăruire şi entuziasm şi le mulţumesc”, a mai spus The Motans.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani, care a decis să îşi urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu doar un an.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Biletele au următoarele preţuri:

– Cu loc la masă în sală: 79 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans: 45 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.