Solista ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă concertează alături de trupa sa la Hard Rock Cafe, joi, pe 21 septembrie, de la ora 21:30. Pregătiţi-vă pentru un eveniment unde hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe şi clape, alături de invitaţi speciali: Antonia, Lori Ciobotaru și copiii de la “Vocea României”.

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV România Music Awards.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1500 de puncte www.iabilet.ro/reţea adică în Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

– Cu loc la masă în sală: 110 lei

– Fără loc: 69 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.