Unde am putea gasi o palarie potrivita pentru o anumita ocazie, pentru o anumita tinuta sau pentru un anumit stil? Doar intr-un magazin de palarii specializat, care ofera o multitudine de modele, culori si stiluri. MAGAZINUL DE PALARII este locul potrivit pentru a gasi palaria potrivita!


Misiunea noastra este de a crea valoare pentru clientii nostri. Ne-am angajat sa oferim palarii si accesorii headwear deosebite, de calitate premium. Unele dintre modele de palarii din magazinul nostru sunt lucrate manual in Marea Britanie din materiale si cu finisaje de exceptie.

Suntem receptivi, flexibili si atenti in relatiile cu clientii si cu partenerii nostri. Comunicarea este unul dintre atuurile noastre, un element care sta la baza oricarei colaborari intre noi si clientii sau partenerii nostri.

Interactionam cu clientul nostru – atat telefonic, cat si prin mijloacele electronice variate pe care le punem la dispozitie – pentru a-i intelege nevoile atunci cand apeleaza la noi si pentru a ne asigura ca avem toate elementele necesare satisfacerii asteptarilor sale. De aceea, noi stim sa ascultam clientul, sa ii respectam opiniile si preferintele, sa facem sugestii atunci cand consideram ca putem aduce un plus de valoare achizitiei sale.

Proximitatea reprezinta o caracteristica a MAGAZINULUI DE PALARII, pe care, inca de la inceput, am tinut sa o avem in vedere. Tinand seama de specificul online al business-ului MAGAZINUL DE PALARII, incercam sa depasim barierele de spatiu, astfel incat reusim sa fim aproape de clientii nostri din toate zonele tarii.

Pe langa o comunicare foarte buna, punem la dispozitie mijloace de expeditie convenabile – atat ca pret, cat si sub aspectul rapiditatii – astfel incat produsele noastre sa poata fi accesibile oricarui client din tara.

Suntem doi oameni pasionati de tot ceea ce inseamna headwear. Pentru noi, palariile nu sunt doar un simplu accesoriu vestimentar, ci un mod de exprimare a unei atitudini, a unei stari, a unui stil.
Magazinul de palarii
Adresa: Str. Axente Sever nr.9, Sibiu
Luni – Vineri: 9:00 – 20:00
Sâmbata: 10:00 – 14:00
Telefon: 40747.533.887
Email: office@magazinuldepalarii.ro
Website: www.magazinuldepalarii.ro