Miercuri, pe 17 ianuarie, de la ora 21:30, , Bucovina vă invită la Hard Rock Cafe, pentru un nou show special marca METALHEAD şi BestMusic Live Concerts!

Câştigătoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an şi cu un show-uri sold out la Arenele Române în 2016 si 2017, cea mai titrată trupa de metal românească a momentului revine cu un nou concert într-o locaţie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din Bucureşti! Special pentru acest concert, nu vor fi mese în faţa scenei, iar biletele costă doar 35 de lei, aşa că se anunţă un sold-out rapid!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/reţea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

– Cu loc la masă în sala: 50 lei (număr limitat de bilete)
– Fără loc, în faţa scenei: 35 lei

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.