Din dorința de a evada din cotidian, Palatul Noblesse dă startul unui nou concept de brunch pentru tine și prietenii tăi, în fiecare weekend începând cu ora 11:30, ești invitat la Garden Flavours by Palatul Noblesse, locul ideal pentru a descoperi gastronomia urbană într-o gradină de poveste situată chiar în centrul Bucureștiului!

 It’s time to socialize again

Echipa Palatului Noblesse și-a propus să uimească iubitorii de brunch printr-un loc intim, relaxant și inedit asezonat cu o varietate de preparate deosebite pentru a crea noi experiențe memorabile în fiecare weekend, de aceea te vom surprinde cu tematici diferite la fiecare eveniment.

“Taste The Good Life” este motto-ul în jurul căruia a luat naștere acest concept. La Garden Flavours by Palatul Noblesse credem cu desăvârșire în puterea de creație a fiecărei persoane așa că te provocă să îți lași imaginația să preia controlul și să îți construiești cele mai pozabile plateing-uri și băuturi, nu uita să folosești hastagul evenimentului #GardenFlavours.

Aici tu faci design-ul brunch-ului ideal.

Garden Flavours by Palatul Noblesse vă pune la dispoziție un bufet care va conține preparate diverse, atent alese să îi bucure și pe cei mai pretențioși oaspeți, datorită combinațiilor neașteptate de ingrediente de inaltă calitate și arome, un bar cu gin unde poți combina aromele și fructele proaspete dupa bunul plac,“dare to make your gin unique!”

Iar pentru iubitorii de produse artizanale, în întampinarea lor Palatul Noblesse a pregatit un bar cu diverse sortimente de înghețată 100% naturală, fără coloranți și fără aditivi, cu dedicație și dragoste pentru o viață sănătoasă. La acestea se adaugă și berea artizanală, numai bună să fie băută rece în gradină, alături de prieteni.

Evenimentul se va desfășura în grădina Palatului Noblesse, un un spațiu de 600mp, o oază de verdeața, ideală pentru a petrece timpul alături de prieteni sau de familie, care te transpune în frumusețea Bucureștiului de alta dată datorită clădirii istorice, fiind una dintre cele mai importante centre de design, artă și evenimente!

Un concept unic în Europa, o casă boierească plină de istorie cu o arhitectură eclectică, impărțită în mai multe saloane construită de faimosul arhitect român Alexandru Săvulescu, pe care o poți vizita, fiind deschisă să își primească oaspeții.

Echipa Palatului Noblesse dorește ca orice moment să fie unul special, pe care îl meriți alături de familie și prieteni într-un loc de poveste.

Începand cu 27 iunie, porțile Palatului Noblesse se deschid pentru tine, în fiecare weekend de la ora 11:30 până la ora 15:00.

Biletele se achiziționează contactându-ne direct la adresa de e-mail: event.manager@palatulnoblesse.ro sau la numărul de telefon: +40 749 232 311 (locurile sunt limitate și ajustate la noile condiții de siguranță), sau accesând pagina www.eventim.ro si iabilet.ro.

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la:
E-mail: event.manager@palatulnoblesse.ro
Telefon: +40 749 232 311
Site: www.noblesse-group.com