Palladium Residence este localizat în zona Theodor Pallady si este format din 8 imobile despartite de spatii verzi, locuri de joaca, precum si facilitati diverse ce vor asigura confortul si linistea locatarilor.

Un alt plus este atentia acordata detaliilor care conteaza si care creeaza starea de confort si de relaxare pe care o doresti. Nu este de neglijat nici raportul excelent între calitate si pret, care ne recomanda si care te va convinge sa fim prima optiune atunci când doresti sa achizitionezi o locuinta.

Ansamblul dispune de acces direct la mijloacele de transport în comun, dar si la o zona diversificata de centre comerciale de interes zilnic.

Echipa noastra s-a format prin selectarea unor profesionisti ce exceleaza în domeniul imobiliar, cu o experienta vasta, ceea ce se traduce în servicii la cele mai înalte standarde si un raport excelent calitate – pret.

Echipa noastra construieste apartamente croite chiar pentru tine. Si pentru ca te respectam, ne asiguram ca orice serviciu oferit de catre noi aduce un plus de încredere, profesionalism, deschidere, siguranta si solutii flexibile.

De la prima întâlnire cu tine si pâna la receptia apartamentului achizitionat de tine în Palladium Residence, mentinem un standard ridicat al serviciilor, pentru ca tu sa te simti cel mai important.

Palladium Residence
Adresa: Str. Gura Calitei nr.4-32,
Sector 3, Bucuresti, BD Theodor Pallady
Telefon: 0759.111.123
Email: vanzari@apartamentepallady.ro
Website: www.apartamentepallady.ro