Clubul de echitatie Palomino ofera lectii de calarie si plimbari la padure in compania unui personal specializat. Esti incepator si vrei sa inveti sa mergi la trap si chiar la galop? Daca doresti sa evadezi din agitatia si poluarea cotidiana te asteptam! Pentru orice nivel de pregatire de la incepatori la avansati.

Clubul de echitatie Palomino a luat nastere din pasiune pentru cai si calarie. Astazi va asteptam intr-o zona deosebita unde va puteti petrece o dupa-amiaza perfecta in compania cailor nostri blanzi si docili.

Va asteptam cu drag pentru sedinte de echitatie alaturi de un personal calificat dar si pentru a savura o cafea pe teresa aflata chiar pe malul lacului Saulei.

Pentru ca stim cat de importanta este pasiunea dumneavsoatra pentru cai si pentru ca avem cele mai blande si cele mai prietenoase exemplare, va stam la dispozitie cu preturi foarte avantajoase, pentru toate buzunarele:

Daca va doriti sa evadati din agitatia si poluarea cotidiana va asteaptam la Palomino Club situat in zona Pipera – lacul Saulei la 15 Km fata de centrul orasului.

Lectii de calarie pentru incepatori, plimbari prin padure insotiti de instructori cu experienta, sarituri pentru avansati in manej sau in mijlocul naturii.

Pentru dumneavostra am conceput un program flexibil cu preturi mai mult decat avantajoase pentru ca impartasim aceeasi pasiune si aceeasi dragoste pentru cai si echitatie.

Palomino Club de Echitatie
Adresa: Strada Zorilor, Balotesti
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00
Telefon: 0720.838.160, 0734 282 591
Email: programari@echitatiebucuresti.ro
Website: http://www.palominoclub.ro