Miercuri, 24 noiembrie, ora 17:00, Wine pairing la restaurant Caupona cu Chef Cezar Predescu, Bd. Primaverii 7.
Pe 24 noiembrie, Caupona ne propune experienta unei autentice după amieze italiene, ale cărei ingrediente cheie sunt 4 vinuri excepționale, ce vor completa în armonie preparatele create special pentru eveniment de către Chef Cezar Predescu.
Doriți să încercați Lasagna cu ragu de iepure sălbatic, bechamel...
Desenez, deci Exist!”
’’Cred că arta înseamnă curiozitate, inefabil, ambiguitate, transcende realul, urcă în abstract, se apropie de Dumnezeu. Această apropiere s-ar putea să fie una din tainele care ne motivează existența! ’’.
Horaţiu Mălăele
Galeria Rotenberg – Uzunov şi Asociaţia Culturală pentru Sprijinirea Artelor Frumoase vă invită miercuri 17 noiembrie, ora 17:00, la deschiderea expoziţiei Desenez, deci exist!, semnată Horaţiu Mălăele.
Unul dintre cei mai...
Caritabile / Umanitare
Tânărul Mihai Căldăraru crescut în orfelinat, luptă pentru copiii sărmani, persoane vârstnice, defavorizate și foști tinerii instituționalizați.
Florin Bosie -
25 mai 1986 – apare pe lume Mihai Căldăraru.
Amintirile lui din copilărie sunt legate exclusiv de casa de copii, orfelinat, cum vreți să-i spuneți, în cazul de față școala specială nr 6 din Capitală.
Mihai Căldăraru este un om credincios. „Doamne ajută”, este formula lui de salut şi Dumnezeu un personaj permanent al discuțiilor pe care le poartă sau domnul...
Suntem bucurosi sa anuntam primul concert in Romania al baietilor cu voci de aur THE SUPER 4!
Dupa ce au cucerit inimile a milioane de persoane de pe intreg continentul, a venit si randul romanilor sa-i admire pe talentatii italieni de la The SUPER 4 intr-un eveniment de exceptie pe 7 decembrie, ora 19.00 la Sala Palatului din Capitala.
4 prieteni,...
Restaurant Kayus Boutique Hotel, aflat in Busteni la adresa Clabucetului nr.6, angajeaza Executive Chef, cu minim 5 ani de experiență;
-Cazare asigurata;
-Programul de 12 ore / zi;
-Orele suplimentare sunt plătite;
-Sistemul de lucru de este: 5/2;
-Transportul este asigurat/decontat;
-Mese pe zi asigurate: 3;
-Exista bonusuri in functie de realizari;
-Meniul locatiei este cu specific: International “Fine Dining “;
-Limba Engleza constituie un avantaj la angajare;
-Numarul...
Noi vrem copii care sa bata mingea in curtea scolii Intr-o perioada in care presiunea facuta de institutiile guvernamentale pentru desfasurarea online a actului educational este tot mai mare, exista companii care sprijina efectiv redeschiderea scolilor.
Printre acestea se numara si Elis Pavaje, care, alaturi de Asociatia BookLand, reabiliteaza anul acesta curtile a inca 11 scoli din mediul rural, respectiv...
Vineri, 1 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: Arlecchino și pierdutele iubiri. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/arlecchino-si-pierdutele-iubiri/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR.
Marți, 5 octombrie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR: „Cenușăreasa” - adaptare muzicală de Eduard Petru Jighirgiu după basmul lui Charles Perrault. Detalii: https://www.teatrul-excelsior.ro/cenusareasa/. Bilete: pe site-ul teatrul-excelsior.ro, pe bilet.ro și la casa de bilete...
Premiere / Lansari de carte
Cenușăreasa este gata de bal! O nouă premieră la Teatrul EXCELSIOR
Florin Bosie -
Teatrul EXCELSIOR prezintă, vineri, 24 septembrie, ora 19:00, premiera spectacolului Cenușăreasa – o adaptare muzicală a basmului omonim, semnată Eduard Petru Jighirgiu, cu participarea coregrafului Edi Stancu.
Veți descoperi o versiune surprinzătoare a Cenușăresei, care explorează ludic fiecare personaj și detaliu al poveștii în crearea unui spectacol care va bucura întreaga familie.
Eduard Petru Jighirgiu, regizor: „Dacă reușești să pătrunzi dincolo...
Brasseria LIDO's, aflata la adresa Bd. Magheru 5-7, angajeaza BARMAN cu minim 3 ani de experiență;
-Mese asigurate pe zi: 1;
-Exista potential de avansare; -Meniu cu specifc: International;
-Limba engleza este obligatorie;
-Perioada de proba este de 30 zile;
Alte detalii vor fi discutate in cadrul unui interviu programat la numărul de telefon: 0726.125.125, Alina.
Brasseria LIDO's, aflata la adresa Bd. Magheru 5-7, angajeaza OSPATAR cu minim 3 ani de experiență;
-Mese asigurate pe zi: 1;
-Exista potential de avansare;
-Meniu cu specifc: International;
-Limba engleza este obligatorie;
-Perioada de proba este de 30 zile;
Alte detalii vor fi discutate in cadrul unui interviu programat la numărul de telefon: 0726.125.125, Alina.
- Advertisement -
Block title
Block title
Cerdac – Expoziție Codrina Laura Ioniță la Galleria 28, Timisoara
În perioada 5 – 25 septembrie 2025, la Galleria 28 din Timișoara, poate fi vizitată expoziția „Cerdac”, semnată de Codrina Laura Ioniță și curatoriată...
Festivalul Internațional George Enescu începe astăzi la București
Festivalul Internațional George Enescu 2025 începe astăzi la București – patru săptămâni de sărbătoare a muzicii, între tradiție, inovație și întâlniri de neuitat
Duminică, 24...
Enescu în Control – Festivalul Enescu intră pe scena alternativă din...
Festivalul Internațional George Enescu 2025 se extinde dincolo de sălile tradiționale de
concert și aduce muzica clasică, reinterpretată și transformată, în inima scenei alternative bucureştene.
Enescu...
Pianistul Seong-Jin Cho debutează în România la Festivalul Enescu, alături de...
Pianistul Seong-Jin Cho debutează în România la Festivalul Enescu, alături de Orchestra dell’Accademia Nazionale di Santa Cecilia din RomaFestivalul Internațional George Enescu anunță, pentru...
George Enescu – Poema Română: Immersive Experience – Ziua Enescu celebrată...
O nouă dimensiune a muzicii clasice: seria Enescu – JTI Immersive Experience, între memorie și inovație
Pe 19 august 2025, ziua în care se împlinesc...
Advertisement
POPULAR POST
Gala Horeca Awards și-a desemnat câștigătorii!
Gala Horeca Awards este pentru al 12 –lea an consecutiv prilej de sărbătoare. Bucureștiul este recunoscut ca fiind un oraș plin de viață și...
Tendintele care vor modela industria Horeca din Romania
Reinventarea traditiei gastronomice, Dezvoltarea afacerii si Scena gastronomica romaneasca sunt cele trei subiecte de discutie ale editiei din acest an a conferintei Horeca Next...
Mahala
Unul dintre cei mai renumiti si calificati bucatari din România, Petru Sorin Cucu a reusit sa-si faca marca sa, si propriul restaurant.
Pentru el, gastronomia...