Intr-o atmosfera stralucitoare, in acest weekend, la DanceFest 2017 a avut loc pentru prima data in Romania, Campionatul Mondial de Juniori 2 Latino, o competitie care a reunit aproximativ 70 de perechi: campioni si vice-campioni din 37 de tari. Multumim tuturor celor care au contribuit ca acest eveniment sa aiba loc, sponsorilor si partenerilor, dansatorilor si publicului.

Romanii au avut o prestatie excelenta, perechea formata din Eric Nitu si Antonia Iosub a obtinut medalia de argint, iar perechea formata din Andrei Petcu – Bianca Buzuleac s-a clasat pe locul 5.

Galele au fost transmise in direct la TVR HD, iar pe perioada competitiei pasionatii de dans au putut urmari spectacolul pe Facebook si prin livestreaming.

DanceFest a reunit mai multe competitii standard si latino, la care romanii au luat 6 locuri pe podium in cadrul competitiilor internationale. Este un rezultat extraordinar pentru dansul sportiv din Romania, care a evoluat mult in ultimii ani, dansatorii obtinand locuri din ce in ce mai bune la competitiile internationale, unde sunt apreciati si invitati cu drag de catre organizatori, si asteptati de public.

DanceFest 2017 a fost un eveniment de exceptie cu rezultate foarte bune pentru sportivii romani, intr-o atmosfera unica, emanand talent, gratie si pasiune.

Ne vom bucura impreuna si anul viitor la o noua competitie de dans de exceptie specifica DanceFest.