Trends HRB organizează, pe data de 30 mai 2019, cea de-a 3-a ediţie a Taste Ambassadors, un food & drink expo-show dedicat profesioniștilor din industria horeca ce-și doresc să fie la curent cu noile gusturi şi tendinţe din domeniul gastronomic.

Evenimentul, ce va avea loc la World Trade Plaza București, a fost conceput astfel încât să le ofere participanților oportunitatea de a asista atât la demonstrațiile de live cooking susținute de către chefi renumiți, cât și de a afla care sunt tendințele momentului în materie de ingrediente, plating, produse și servicii pentru jucătorii din horeca.

Totodată, veți avea ocazia să explorați zona de expo-show, unde furnizori internaționali și locali își vor prezenta noutățile din portofoliile de produse, atât la standuri cât și prin intermediul unor demonstrații culinare.

Dintre chefii invitați să susțină demonstrații culinare pe scena Taste Ambassadors au confirmat deja prezența: Jakob Hausmann, Executive chef și Proprietar Mica Elveție; Cătălin Petrescu, Executive chef – Nuba și Argentine Steak & Sushi; Mădălina Santa, Chef; Samuel Le Torriellec, Executive chef – L’Atelier Relais & Chateaux; Thomas Huit, Pastry chef – ARC Bakery și Loft și Alex Petricean, Head chef – NOUA.

La eveniment sunt așteptați peste 450 de proprietari și manageri de hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, cofetării și patiserii, chefi, pastry chefi, barmani profesioniști, somelieri, consultanți etc., dar și furnizori de produse și servicii pentru industria horeca.

Informații actualizate despre eveniment sunt disponibile AICI.

Înscrie-te acum și beneficiază de 50% discount dacă plătești până pe 20 mai 2019!