Serendiity, terasa cu liniste si verdeata librarie, free wi-fi, expozitii de pictura si fotografie, seri de muzica live, organizare de evenimente.

2007
Serendipity este descoperirea fericita si povestea unor oameni ce cautau liniste si inspiratie, ceai si frumusete, relaxare si porti deschise spre noi taramuri de cunoastere. Un loc de poveste si cu poveste, ascuns intre ziduri acoperite de iedera, pe care s-ar putea sa nu-l descoperi decat daca vei avea curiozitatea sa dai la o parte tufele de trandafiri de la intrare.

Un spatiu ce imbie cu liniste, ceai si turta dulce, carti si leagane in care sa le citesti, oameni frumosi si evenimente care ii aduna laolalta. Acestia suntem noi, pe scurt, iar daca vrei sa afli mai multe te invitam sa cobori mai jos, pe firul de iedera. Sau cel mai bine vino pe Dumbrava Rosie Nr 12 sa ne cunoastem.

S-a nascut Serendipity si terasa cu flori, fluturi, pisici si multe vise. Intr-o zi ploioasa de toamna am hotarat sa ne inveselim si asa am organizat prima expozitie de fotografie. Pentru ca prietenii au fost cei care ne-au sustinut pe parcursul anilor de inceput, le-am facut cadouri parfumate de Craciun.

2008
Am initiat seria de concerte la initiativa lui Calin Costache care ne-a incantat cu o minunanta seara de chansonette. De atunci concertele s-au tinut lant iar cand vremea nu a mai fost prietenoasa le-am mutat in ceainarie la cererea publicului. Tot in acest an ne-a venit ideea sa pictam cani si sa cioplim dovleci.

2009
Ne-am imprietenit cu Luiza Zan, am organizat seri rusesti cu baticuri colorate si samovare, seri pasionale de flamenco si primul bazar.

2010
Maria Raducanu ne-a incantat pentru prima data cu vocea ei. De atunci ne bucuram lunar de prezenta ei muzicala. Ne-am orientat de asemenea spre un stil de viata sanatos asa ca am organizat Meat Out Day alaturi de SVR, am gazduit lansarea de carte a Mihaelei Gheorghita – Transformare totala cu sistemul Adam si Eva si am inceput seria cursurilor de nutritie.

2011
Am dus ceaiurile, biscutii si concertele la Bookfest. Si pentru ca pisica Marlene s-a preocupat de promovarea noastra in mod direct si activ am hotarat sa organizam un photoshooting pentru ea.

2012
Acesta a fost anul in care ne-am preocupat de hobby-uri. Am mesterit mozaicuri, bijuterii, am invatat sa crosetam , sa pictam si sa desenam mandale.

2013
Cu un nou make-up si un nou meniu, staff mai vechi si mai nou, Serendipity se “rebranduieste” sub umbrela Five O’Clock Tea. Ramanem la fel de relaxati si prietenosi dar aducem un plus de stil .

2014
Anul 2014 a debutat promitator cu obisnuitul Bazar de Dragobete, atelierul de aranjamente florale în cescute de ceai si editia a3-a evenimentului Read my mind tea&fashion. Ne-am îndragostit de Cristina Radulescu si de expozitia  “AdevaRul? Elibereaza?, Iara?

Nu Informatia”, ne-au fascinat culorile expozitiei “Open Mind”  a doamnei Carolina Constantin. Pe parcursul anului ne-au cântat si ne-au încântat voci mai vechi si altele noi: Viorica Pintilie, AG Weinberger, Andrei Neagu, Jezebel, WestSide Duet, Cristi Horia si Ben Hess, David’s Pack, Zoltan Butuc, Sorin Romanescu.

Am lansat împreuna cu Taxiul cu Bomboane proiectul atât de drag noua “Biblioteca Taxiul cu Bomboane” dedicate strângerii de carti si înfiintarii de biblioteci pentru copiii din spitale.

2015 a fost anul redecorarilor la Serendipity. Pe terasa noastra au rasunat intreaga vara concertele live ale artistilor deja binecunoscuti dar si ale unor nume noi precum  Iustin Galea si Nova Banda, Catalina Beta, Elena Morariu, Ruxandra Zamfir. Am colorat interiorul in mod original si l-am infrumusetat cu pictura contemportana pentru care multumim artistilor Stefan Mocanu si Florin Coman. Ne-am bucurat sa gazduim numeroase evenimente private.

2016
Am devenit bistro, am schimbat interiorul pe masura si am introdus preparate culinare in meniul nostru in colaborare cu Pizzeria CICCIO.

2017
Anul 2017 a fost anul schimbarilor. Meniu nou, terasa redecorata, evenimente cu muzica live, evenimente private, ateliere creative, festivalul Dovlecilor, bazarul de Craciun… A fost un an frumos si va multumim din suflet ca ne-ati fost alaturi!

 

Serendipity
Adresa: Str. Dumbrava Rosie nr.12
Rezervari la ceai: 0747 079 666, 031 107 73 00
Luni – Vineri: 14:00 – 00:00
Sâmbata – Duminica: 12:00 – 00:00
Rezervari la evenimente: events@serendipity-tea.ro
Email: alin.iacob@serendipity-tea.ro
Website: www.serendipity-tea.ro