Program Noblesse Palace Christmas Fair!

6 decembrie 17:00- 23:00
7 decembrie 17:00- 23:00
8 decembrie 12:00- 20:00

 EVENIMENTE, EVENIMENTE, EVENIMENTE:

-BAL CARITABIL (6 Decembrie) & Fundatia “Sansa la Viitor”

Expoziție cadouri de Crăciun (cu vanzare) și eveniment “Noblesse Christmas Ball”

Bal Caritabil pentru sustinerea Fundatiei “Sansa la Viitor” care suplineste o nevoie acută pentru spitale dedicate exclusiv nou-născuților. Toate incasarile provenite din biletele de intrare (15 lei/persoana) vor fi donate, impreuna cu un bradut origami al unui decorator florist.

Concert: Ioana Sihota- Jazzy Jo

 -CHRISTMAS PARTY (7 Decembrie) & Stalinskaya Vodka

Expoziție cadouri de Crăciun (cu vanzare) și eveniment “Noblesse Christmas Party”

O seara speciala in care shopping-ul se imbina perfect cu networkingul, concert colinde cu solisti de la Opera Nationala Bucuresti si Ateneul Roman si bauturile in ton cu sarbatorile oferite de Stalinskaya Vodka! Vom petrece impreuna: expozanti, clienti, parteneri, colegi, prieteni, familie in jurul bradului inalt de 4 metri, asezat in sala Baroque!

 -Santa Claus is coming to… Palace (8 Decembrie)

Expoziție cadouri de Crăciun (cu vanzare) și i eveniment “Santa Claus is coming to… Palace”

Ziua de 8 decembrie este dedicata copiilor, este ziua cand Mos Craciun vine la Palatul Noblesse, imparte cadouri, iar copii ai corului “150 de zambete” ne vor canta colinde romanesti.

Pe toata durata targului, 6-8 decembrie, in intervalul 12:00- 23:00, deschidem cafeneaua Biblioteka cu miros de scorțișoară, de ciocolată caldă și cafea. Iar pentru friguroși, am pregătit un vin fiert, aromat cu portocale, coajă de lămâie și alte mirodenii.