Astazi, Bucurestiul e mai frumos si mai fericit si poate datorita noua. Am creat doua saloane distincte, cu doua adrese si servicii diferite. Dupa o lunga observatie a clientilor nostri, dupa luni si ani de zile în care le-am oferit suportul, grija si atentia noastre, am reusit sa le întelegem adevaratele cautari si nevoi.  Asa am definit si extins paleta optiunilor, care sa cuprinda beneficii estetice pentru ambele sexe.

Într-un nou spatiu inovator am deschis usile catre o viziune integrala, unde feminitatea e rasplatita cu servicii complete, iar timpul se reduce la termeni de relaxare. Suntem aceiasi promotori ai diversitatii, ai rafinamentului sugerat si ai accentelor esentiale.

Am progresat si am adunat experiente dintre cele mai benefice, astfel încât am reusit sa depasim limite si sa rupem bariere.

Dincolo de banal sta entuziasmul descoperirii si noutatea. Ritmul urban si alert, zgomotul si fondul sunt termeni pe care îi reducem cu grija în spatiul individual, acolo unde reusim sa pastram forma si sa o ridicam la un nivel creator. Ambalam cotidianul si îl recreem continuu, cu grija la detalii, cu atentie la sensibilitate.

A pastra unicitatea este pentru noi principala si cea mai importanta datorie fata de cei care ne trec pragul. Suntem constienti de valorile personale si, tocmai de aceea, am devenit maestri în reinterpretarea stilurilor, pentru ca am reusit sa redefinim balanta dintre clasic si comercial.

Vagabond Hair Studio #2 este un cadru destinat rasfatului deplin. Suntem tributari feminitatii si am creat acest spatiu tocmai pentru a proteja si valorifica frumusetea si intimitatea ei. O zona extinsa, cu servicii complete, unde captam, modelam si potentam naturalul.

Cu ajutorul nostru complexitatea liniilor, a taieturilor si a structurilor se metamorfozeaza de la inexpresiv la fluid si semnificativ. Asa cum echilibrul ar trebui sa domine orice tinde spre perfectiune, datoria nostra este de a educa si mentine iluziile la nivel de certitudine.

Vagabond Hair Studio Unirii
Adresa: B-dul. Unirii Nr.65
Telefon: 031 437 99 44, 0773 713 318

Vagabond Hair Studio #2
Adresa: B-dul. Natiunile Unite Nr.3
Telefon: 021 335 0446, 0727 151 138

Email: office@vagabondhairstudio.ro
Website: www.vagabondhairstudio.ro