Pe 10 noiembrie, de la ora 22.30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru un concert extraordinar COMPACT, la fel de vibrant precum cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei.

Vino la Hard Rock Cafe să asculţi „Fata din vis,” „Cântec pentru prieteni,” „Eşti totul pentru mine” sau „Pe tine te-am ales”, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiştii tăi preferaţi şi te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Concertele explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea ireproşabilă a sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Biletele pentru showul COMPACT se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman din Băneasa Shopping City şi de la Piaţa Romană, Magazinele IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

– 55 de lei, cu loc la masă, în sală
– 80 de lei, VIP, cu loc la masă în faţă scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Rock FM.