Faceti parte dintr-o clientela selecta cu care ne mandrim. Odata intrati in casa noastra, uitati-va de jur imprejur si o sa vedeti ca avem dreptate!

Intalnirea cu Zexe era inveitabila; orice gourmet iubitor de gastronomie romaneasca sau in cautarea acesteia devine necesar Zexist.

In cadrul meniului nostru de Mancaruri lansam doua noi notiuni:

Mancaruri Uitate-Restituiri

Operatiunea de arheologie culinara inteprinsa aduce pe lista cateva retete vechi; importanta este si reintroducerea in nomenclator a unor piese de rezistenta din Bucataria Romaneasca de sfarsit de secol XIX, cum ar fi racul, caracatita, porcul de Mangalita si claponul.

Mancaruri Romanesti pe cale de aparitie

Bucataria Romaneasca trebuie sa redevina dinamica si creativa. Precum inaintasii la epoca, am luat materii prime dintr-o alta geografie incercand sa le preparam conform Gustului National. Vom continua.

Intreaga noastra bucatarie este guvernata de talentul si eforturile Amaliei, chef-ul nostru creativ.

Si tot din familie, Ana-Maria, chef-ul nostru cofetar, scolit in Franta, vine sa completeze lista de dulciuri deja consacrata cu o serie de cofeturi istorice romanesti.

In ceea ce priveste vinurile…simplu! Am organizat un concurs, o evaluare mai degraba, a tuturor vinurilor din Romania. In fine, nu cele gen Chateau La Pet, ci a celor vizibile in piata HORECA. Mai multe informatii regasiti in pagina Meniului de Vinuri.

Zahana Gastronomica Icoanei 80
Adresa: Str. Icoanei, nr 80, sector 2, Bucuresti
Telefon: 0732.232.424
Email: office@zexe.ro
Webmail: www.zexe.ro