Marti, pe 19 decembrie, de la ora 21:30, VUNK aduce la Hard Rock Cafe un nou show deosebit din #UniversulVUNK, intitulat “O lume ne-bună”!

“Poate că nu ești cel mai bun. Sau poate că nu ești bun la toate. Deși lumea îți cere asta, să fii mereu mai bun decât alții.

Nu-i nimic. Poate nu ești fericit. Poate nici n-ai fost, vreodată. Sau prea puțin. Nu-i nimic.
Poate că te simți vinovat față de cei din jurul tău. Și nici măcar nu știi de ce sau pentru ce. Nu-i nimic.

Nu ești singur. Și noi suntem la fel. Suntem ne-buni. Și am descoperit o lume: O lume Ne-bună. Lumea celor care știm că suntem buni așa cum suntem, cu defecte, cu eșecuri, cu dezamăgiri, cu singurătăți.

Dar noi, toți aștia, stim ce înseamnă, cu adevărat un moment de fericire, libertatea de a alege, de gândire, liniștea unei clipe, emoția unei speranțe și prietenia unui om. Despre toate astea îți cântăm și-ți vorbim pe 19 decembrie, la Hard Rock Cafe. “O lume Ne-bună”, ca și ‘Orașul Minunilor”, face parte din #UniversulVUNK și există datorită ție.” au declarant membrii trupei.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – langa casa de bilete Metrorex, Magazinele Uman de la Romană si din Băneasa Shopping City, reteaua de magazine IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shops – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
– Acces general, cu loc la masă, în sală: 90 de lei;
– Fără loc, în faţa scenei, pe ringul de dans: 49 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura sau cartela Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.