Casa de Moda Sabres va asteapta la cel mai mare si mai luxos showroom de moda din Romania unde creatiile noastre unicat va asteapta expuse intr-un spatiu de 1500 mp.

Casa de Moda Sabres este recunoscuta atat in Romania cat si in alte tari, atragand o gama variata de clienti din tara si din strainatate, atat vedete cat si oameni care sunt pur si simplu in cautarea rochiei perfecte pentru diferite ocazii, de la nunti, botezuri, cocktailuri la rochii de seara si club.

Casa de Moda Sabres exceleaza in domeniul modei, nu numai ca design si versatilitate de stiluri, dar si ca manopera si ca materie prima, ambele fiind atent selectionate si de cea mai buna calitate, cum ar fi tesaturi si matasuri pure si fine, broderii cu tesaturi din fir de aur importate din India si Israel sau broderii si dantele unicate, extrem de deosebite, lucrate manual cu sau chiar din cristale SW, punand accent pe stil, clasa si rafinament.

Casa de Moda Sabres se afla la frontierele modei producand colectii de rochii, atat unicate cat si iesite din comun.

Orice femeie isi doreste sa starneasca admiratia celor din jur, mai ales intr-o rochie de mireasa, Casa de Moda Sabres creaza piese si articole de vestimentatie unicate, de o delicatete si rafinament care ne caracterizeaza stilul aparte, fiind un specialist in rochii de mirese.

Casa de Moda Sabres
Adresa: Bd. Voluntari nr.93-95, Ilfov
Telefon: +40.728.228.642, +40.728.228.649
Email: office@sabresfashion.ro
Website: www.sabresfashion.ro