Vestimentatie barbateasca ready-to-wear si servicii made-to-measure care satisfac cele mai exigente gusturi. Viggo este povestea stilului masculin definit prin rafinamentul desavârsit, calitatea absoluta, pasiunea incontestabila si deplina încredere în propriile forte. Este definitia costumului traditional impecabil executat si adaptat nevoilor barbatului modern.

Vasta experienta în industria modei pentru barbati, precum si relatiile stabile, atent construite, cu cei mai apreciati producatori de tesaturi din lume precum Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Lanificio Cerruti, Holland & Sherry, Reda sau Lanificio Tallia di Delfino sunt factori esentiali în atingerea celui mai bun raport între maximul de calitate si preturi competitive pentru produsele noastre.

Viggo este sinonim cu semnatura succesului. Acest lucru se traduce printr-un caracter permanent inovator ce aduce un suflu nou, vital în moda masculina, prin selectia atenta de piese vestimentare lucrate cu maxima precizie si dedicare.

Caracterizate prin sarm si versatilitate, colectiile noastre ofera produse care întregesc garderoba oricarui gentleman. Focusându-se pe sacouri, pantaloni si camasi, dar în acelasi timp acoperind si partea de accesorii si pantofi, Viggo este consilierul personal de imagine al fiecarui barbat care îi calca pragul.

Pasiunea si entuziasmul caracteristice brand-ului Viggo se regasesc atât în gama de produse ready-to-wear, cât si în serviciile de croitorie privata, sub conceptul made-to-measure.

Viggo este confidentul barbatului pentru care haina de calitate reprezinta în aceeasi masura emotie, placere, dorinta si extaz. Este partenerul de încredere al barbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câstigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacante si serile în compania celor mai buni prieteni.

Vasta experienta în industria modei pentru barbati, precum si relatiile stabile, atent construite, cu cei mai apreciati producatori de tesaturi din lume precum Dormeuil, Vitale Barberis Canonico, Lanificio Cerruti, Holland & Sherry, Reda sau Lanificio Tallia di Delfino sunt factori esentiali în atingerea celui mai bun raport între maximul de calitate si preturile competitive ale produselor noastre.

Viggo este sinonim cu semnatura succesului. Acest lucru se traduce printr-un caracter permanent inovator ce vine cu un suflu nou, vital în moda masculina, prin selectia atenta de piese vestimentare lucrate cu maxima precizie si dedicare.

Lansat la Pitti Uomo, cel mai apreciat târg de moda masculina din lume, Viggo este brandul care incita, care provoaca si care instiga la îmbratisarea neobisnuitului. Viggo îsi doreste sa fie noua fata a garderobei barbatului modern, stapân pe propria persoana, prin punerea în valoare a sarmului si a distinctiei acestuia.

Fiecare piesa din colectiile noastre este rezultatul pasiunii desavârsite pentru clasicul stil masculin adaptat cerintelor barbatului modern.

Constructia traditionala a costumului ofera acestuia clasa si longevitate, în timp ce croiala moderna si tesaturile superioare plaseaza purtatorul sub lumina reflectoarelor.

Viggo Flagship Store
Adresa: Lascar Catargiu nr.2
Telefon: +40745.295.295
Luni – Vineri: 10:00 – 21:00
Sâmbata: 10:00 – 20:00
Duminica: 11:00 – 19:00
Website: http://www.viggo-tailoring.com