Clinica de Fitness HUMAN este locul unde poți face sport ca un profesionist având pe post de antrenor o echipă de profesioniști formată din: Antrenor Personal, Preparator Fizic, Tehnician Nutriționist și Kinetoterapeut.

Echipa HUMAN se bazează pe comunicare, lucrând tot timpul împreună și la fel va comunica inclusiv cu doctorii sau terapeuții cu care ai lucrat până în momentul în care ne vei trece pragul. Ne dorim să ne ocupăm mai mult de profilaxie decât de recuperare. Când vei alege să lucrezi cu echipa HUMAN, vei simți diferența majoră între a preveni și a vindeca.

“În industria fitnesului, veriga slabă este dezechilibrul dintre  sănătate și mișcare. Conceptul nostru pleacă de la introducerea kinetoterapiei în fitness și în felul acesta ne asigurăm că vom aplica un program complet în funcție de necesitățile dar și dorințele fiecăruia.” (Cristi Strava – Preparator Fizic)

“Datoria noastră este de a aduce calitate în viața oamenilor, de aceea ne susținem membrii din toate punctele de vedere. Vrem să dezvoltăm un stil de viață sănătos, dar care să fie sustenabil, unde mișcarea este principala sursă de energie, dar nu numai!” (Nicky Matei – Antrenor Personal)

În cadrul HUMAN vei avea parte de un mediu intim, în care vei urma un program de antrenament supravegheat și personalizat, indiferent de obiectivul tău: reducere țesut adipos, tonifiere, kickboxing, ameliorarea unor deficiențe etc.

„Reconnect With The Human Inside” – este sloganul nostru deoarece ne-am propus să educăm oamenii în a se pune pe primul loc în viața lor, să îi reconectăm cu ei înșiși, spre deosebire de ultimul loc cum se întâmplă în general. HUMAN Fitness Clinique garantează o viață mai calitativă indiferent de forma sportivă actuală; lucrăm atât cu sportivi de performanță cât și cu persoane care nu au intrat niciodată intr-o sală de sport, deși au inclusiv probleme de sanatate.

Cristi Strava
CEO HUMAN
+40733824273

office@humanclinique.ro
www.humanclinique.ro

 

Nicky Matei
MANAGER HUMAN
+40771453751