Cotroceni On Ice este cel mai mare patinoar din incinta unui mall din Romania, avand o suprafata de 800 de metri patrati.Cotroceni On Ice este situat in incinta AFI Palace Cotroceni si este deschis pe tot parcursul anului.

Patinoar. Cursuri de patinaj. Antrenamente patinaj artistic. Antrenamente hochei. Cursuri de curling. Avem cursuri de initiere pentru primii pasi pe gheata, tehnicile elementare pentru a se descurca singuri pe gheata dar si unele mai avansate.

Va recomandam varsta de 4 ani pentru inceperea cursurilor. In cazul in care copilul este dornic sa incerce, dar este mai mic de 4 ani(3 ani si jumatate) dar sa aiba numarul 25 la picior, putem incerca o data pentru a vedea cum reactioneaza la contactul cu gheata.

De asemenea cursurile sunt valabile si pentru adulti. Niciodata nu este prea tarziu pentru a incerca si invata lucruri noi.

Copiii care practica hockey-ul sunt atrasi de acest sport datorita vitezei si a imprevizibilului. Ei invata sa isi coordoneze miscarile, sa isi mentina echilibrul si sa urmareasca un obiectiv in echipa.

Va recomandam varsta de 4 ani pentru inceperea cursurilor. In cazul in care copilul este dornic sa incerce, dar nu a implinit inca 4 ani, se poate stabili o prima sedinta de acomodare, in care este instructorul va evalua abilitatea celui mic de a deprinde regulile sportului.

Patinatorii profesionisti combina cateva elemente din celelalte ramuri ale patinajului(patinaj artistic si hockey), improvizeaza si creeaza anumite scheme, luand astfel nastere denumirea de Freestyle(miscari libere).

Cotroceni On Ice
Adresa: Bd G-ral Vasile Milea Nr.4
(incinta AFI Palace Cotroceni)
Luni – Vineri: 10:00 – 22:30
Sambata: 08:30 – 23:30
Duminica: 08:30 – 22:30
Telefon: 021.448.17.32
Email: info@cotroceni-on-ice.ro
Website: www.patinoarafi.ro