Foarte complicat cand trebuie sa vorbesti despre tine, afacerea ta, angajatii tai. In primul rand prin faptul ca nu gasesti reteta potrivita din care sa nu reiasa ca te cam lauzi, asa ca o sa incerc sa ma laud cat mai putin.

Promovam si vindem croaziere din 2005.Am inceput cum trebuia inceput, cu cursuri , trainiguri facute in SUA la CLIA Academy, cu seminarii anuale pe mare la bordul vaselor, cu 12 croaziere de durata diferita si pe vase si linii diferite facute de personalul agentiei , cu 18 inspectii de vase de croaziera diferite, 4 voiaje inaugurale si botezul acestora si lista ar putea continua.

Toate acestea ,la care se adauga faptul ca anual(in medie) peste 1000 de turisti au ales sa navigheze prin noi ne-au dat recunoasterea necesara fiind in acest sens singura agentie din Europa acreditata Cruise Lines Interational Association (CLIA) . Suntem de asemenea acreditati Association of Cruise Experts (ACE).

Vindem direct, fara intermediari serviciile a 18 linii de croaziera, avem acces 24/7 la platformele lor de rezervare, totul on line, instant.

Nu avem clienti, acestia ne-au devenit prieteni, cum la fel nu avem concurenti, agentiile de turism(majoritatea) ne sunt partenerii nostrii revanzand serviciile noastre.

Nu suntem cei mai buni, dar incercam sa devenim cei mai buni si asta doar cu sprijinul dumneavoastra, deopotriva al turistilor cit si al colegilor nostri agentii.

Croaziere.net
Str. Benjamin Franklin, nr. 9
Telefon: 031.4259795; 031.4259796
Email: contact@croaziere.net
Website: www.croaziere.net