Vila Queen Doftana, o experiență de cazare premium, la înălțime în Valea DoftaneiValea Doftanei, una dintre cele mai frumoase zone turistice din județul Prahova este locul ideal pentru cei care vor să se relaxeze în mijlocul naturii. Aici, natura te întâmpină cu un peisaj minunat și pitoresc: râul Doftana care străbate localitatea pe toată lungimea sa, Lacul Paltinu, ”o mică mare a Subcarpaților” în culoarea sa splendidă verde smarald, Rezervația Naturală Glodeasa, Cheile Doftanei, Munții Baiului, Vf. Grohotiș, Vf. Secăria și multe alte atracții.

Fie că ești pasionat de drumeții, de plimbări cu bicicleta, de aventuri offroad sau, pur și simplu vrei să te bucuri de natură în toată splendoarea sa, Valea Doftanei este alegerea ideală pentru a petrece câteva zile de poveste.

Partea cea mai interesantă este că Valea Doftanei se află la aproximativ 90 de minute de București și ajungi aici fără să stai în trafic indiferent de oră, zi sau perioadă din an.

Iar pentru cei care își doresc o experiență premium, Vila Queen Doftana este una din cele mai inedite locații de cazare din Valea Doftanei, fiind amplasată la înălțime, oferind oaspeților săi o priveliște de poveste, camere spațioase, luminoase și moderne, atmosferă relaxantă și primitoare.

Arhitectura Vilei Queen Doftana a fost gândită având la bază un concept liniar, în stil modern și elegant. Tot conceptul este gândit în armonie cu natura: lemn, piatră, vegetație montană, toate aceste elemente naturale îmbinându-se perfect, ca parte integrantă a structurii clădirii.

Vila Queen Doftana dispune de 8 camere generoase, cu design interior modern, așezate în amfiteatru și orientate către răsărit, cu geamuri mari care oferă lumină naturală amplă pe toată durata zilei, pentru a admira minunățiile naturii; o terasă spațioasă, la înălțime, cu priveliște splendidă: păduri înverzite, locuințe de poveste perfect amplasate de cealaltă parte a râului Doftana, parcă desenate în oglindă față de Vila Queen Doftana; o grădină mare unde te poți relaxa în voie: leagăne, hamace, băncuțe în stil vintage, precum și un lounge în aer liber care îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

Sentimentul de integrare și de conexiune cu natura este experiența unică și memorabilă de care ai parte atunci când ești oaspetele Vilei Queen Doftana.

Simplitate. Confort. Eleganță.
Relaxare. Stare de bine. Bucurie.
Totul la înălțime. La Queen Doftana. În Valea Doftanei, județul Prahova.

Vila Queen Doftana***
Str. Lunca Doftanei, nr. 647, Sat Teșila, Comuna Valea Doftanei, Jud. Prahova
Tel.: 0726 850 100
E-mail: queendoftana@gmail.com
www.queendoftana.ro
Facebook / Instagram/ TikTok: Queen Doftana