Povestea DP Dental Group a început în 2007, într-un sediu mic, undeva în Bucuresti, cu 2 scaune si cu vise mari.

În prezent, avem 5 cabinete specializate, aparatura de ultima tehnologie si medici dedicati, cu experienta si grija în tratamentul individualizat al pacientului, medici care exceleaza fiecare pe partea lui de specializare.

Credem în zâmbete care nu doar arata bine, ci se simt bine. Perfect sanatoase si naturale. Acesta este crezul nostru.

Avem medici specializati în toate ramurile stomatologiei, de la  Stomatologie Generala, Protetica si Estetica Dentara, Ortodontie, Endodontie, Stomatologie Pediatrica, Odontologie, Chirugie. Credem în tratamente complete, cu rezultate care rezista în timp. Insistam pe ideea de “natural”.

Într-o lume un pic superficiala si artificiala, credem ca zâmbetele trebuie sa ramâna reale, naturale. Sa ni se aseze pe fata într-un mod firesc, pe o baza solida si sanatoasa, cu încredere în medici si mai ales în propria persoana.

Preventie si eficacitate
Traim într-un secol al vitezei si al tehnologiei, în care tratamentul stomatologic nu doar ca nu trebuie sa doara, trebuie sa fie eficient, sa dea încredere si sa-i readuca pe pacienti cu entuziasm si, mai ales, cu regularitate la controlul de rutina. Este mult mai usor sa prevenim, decât sa tratam.

Controlul durerii
Folosim ace atraumatice pentru anestezie, pe care n-o mai resimsim ca pe seringa mare si dureroasa din trecut.

Tratam obturatiile de canal la microscop, cu sisteme speciale pentru a detecta vârful radacinii, nu la “strânge din ochi, când te doare”. Folosim cele mai bune si eficiente instrumente si produse.

Controlul fricii
Lucram cu frici, amintiri neplacute de pe scaunul de dentist, cu miniatacuri de panica ale pacientilor.

Lucram cu oameni, nu cu molari si masele. Un zâmbet e ca un CV. E important sa arate bine, dar e si mai important sa fie “sanatos”, sa fie real, sa ne descrie asa cum suntem.

Schimbari graduale
DP Dental Group este mai mult decât o clinica de stomatologie. Este locul în care zi de zi, venim sa schimbam, asa cum putem, putin câte putin, lumea.

Lumea paciencilor nostri. La DP Dental au învatat sa nu se mai teama de durere, sa zâmbeasca fara emotii, cu toti dintii, sa aiba încredere în ei.

DP Dental Grup by Dr. Dan Patroi
Adresa: Str. Alexandru Constantinescu nr.48
Telefon: 0726 769 991
Email: contact@dpdental.ro
Website: www.dpdental.ro