Am creat conceptul Smile Design din pasiune pentru zambete si din dorinta de a oferi pacientilor nostri nu doar un tratament la medicul dentist, ci o calatorie placuta spre zambetul mult visat.

Pasiunea echipei noastre este sa deseneze zambete, si ,beneficiind de tehnologia de ultima generatie in ceea ce priveste „smile design-ul” si pentru ca fiecare dintre noi este diferit, creeaza pentru toti cei care ne pasesc pragul o experienta premium.

Noi, Echipa Dr Abboud am inceput povestea in urma cu 7 ani prin implementarea conceptului de “design al zambetelor” si imbinand profesionalismul, confortul si tehnologia creem zambetele mult dorite printr-o poveste unica pe care fiecare din pacientii nostri o traieste.

Si pentru ca zambetul este cel mai frumos accesoriu pe care il purtam, imbinand estetica cu functionalitatea, prin terapii individualizate, tratamente precise asistate de computer, si cu ajutorul tehnicienilor cu experienta internationala specialistii nostri creeaza cele mai frumoase si sanatoase zambete.

Lucrul in echipa si dedicarea unei cauze nobile, pacienti feiriciti, ne face sa ne dorim intotdeauna perfectiunea, iar aceasta nu ar fi posibila fara aparatura performanta, training-uri permanente la nivel international, transfer de tehnologie si informatie digitala, tocmai de aceea, Clinica Smile Design este specializata in tratamente non-invazive oferind posibiliatea pacientilor de a preveni, diagnostica sau trata leziunile detare si ale mucoaselor cu ajutorul laserelor, aparatelor de depistare precoce a leziunilor canceroase sau odontale.

Ne place sa investim in pacientii nostri, cu multa rabdare si pasiune, daruim timpul si performantele noastre profesionale sanatatii si frumusetii lor.

Smile Design By Dr. Abboud
Adresa: Intrarea Amzei nr.2
Luni – Vineri: 10:00-20:00
Telefon: 0749 414 848, 0727 414 848
Email: office@smiledesignbucuresti.ro
Website:  www.smiledesignbucuresti.ro