IDM Club dispune de cele mai performante echipamente: 42 mese de biliard Brunswick Gold Crown IV.  De peste 35 de ani, seria meselor de biliard Brunswick Gold Crown este renumita in lumea intreaga pentru calitatea si acuratetea sa. Brunswick Gold Crown IV este alegerea ideala pentru cei mai exigenti jucatori, pentru cei care doresc tot ce e mai bun. Acesta este numele care a rezistat testului timpului, o adevarata legenda in biliard.

Brunswick Gold Crown IV are statutul de standard in industria meselor de biliard. Calitatea, acuratetea si calitatea jocului sunt atributele care definesc aceasta masa. Cel mai prestigios nume in clasamentul meselor de biliard, Brunswick Gold Crown IV este in sine un plus de adevarata performanta.

Suprafata de joc este formata din 3 placi de ardezie fabricate din argila, mica, quart si alte minerale. Aceste placi sunt slefuite cu diamant si nivelate cu precizie de pana la 1/100 inch. Fiecare placa utilizata pentru mesele Brunswick este 100% testata pentru a i se certifica suprafata plata.

Manta Brunswich Superspeed este recunoscuta in lume pentru ricosee superioare, pentru acuratete si consistenta. A fost demonstrat ca aceasta manta are o acuratete cu 40% mai mare decat cele ale competitorilor.  Masa de biliard Gold Crown IV are cele mai largi buzunare, putand pastra in ele, lejer, pana la 10 bile.

Gold Crown IV este cunoscuta ca fiind standardul in mese pentru competitie. Este singura masa din linia Brunswick care este asamblata si verificata din fabrica, dupa care, fiecare componenta este numerotata si dezasamblata spre a fi ambalata si vanduta. Cea mai buna masa de joc pentru cele mai bune jocuri, Brunswick Gold Crown IV este garantata pe viata.

La IDM Club gasiti mesele de biliard Brunswick Gold Crown IV cu postav rapid Iwan Simonis 860, folosit in ultimii 10 ani la toate campionatele mondiale si mese cu postav lent Forstman, care a fost utilizat la campionatele mondiale inaintea celui rapid.

IDM Club
Adresa: Splaiul Independentei nr.319B
Telefon: +40 21.316.10.52 +40722 454 273
Luni – Duminica: 09:00 – 05:00
Website: www.idmclub.ro