Club Oxygen este locul in care iti incarci bateriile si iti testezi aptitudinile intr-o competitie destinsa cu prietenii sau familia. Un mediu relaxat, ce combina placerea jocurilor cu socializarea si ambianta de club.

Pe scurt, Oxygen inseamna 3 lucruri: Relaxare activa, timp de calitate cu prietenii, distractie cat cuprinde! Club Oxygen este un concept nou, polivalent – club de sport combinat cu lounge, entertainement si clubbing pana tarziu in noapte. Club Oxygen este un concept nou, polivalent – club de sport combinat cu lounge, entertainement si clubbing pana tarziu in noapte.

Biliardul este un sport complex si antrenant, care stimuleaza atentia, gandirea analitica, rezistenta psihica si indemanarea jucatorului. Daca vrei sa inveti sau sa devii expert in arta biliardului te asteptam la Oxygen Club.

Pentru ca biliardul adevarat nu se invata in fata monitorului unui PC, ci cu tacul in mana, vazand, facand si exersand. Daca vrei sa inveti sau sa devii expert in arta biliardului te asteptam la Oxygen Club.

Pentru ca biliardul adevarat nu se invata in fata monitorului unui PC, ci cu tacul in mana, vazand, facand si exersand. Vino si convinge-te!

E o seara torida si vrei sa iesi la aer? Vino la Club Oxygen – avem o terasa spectaculoasa, cu o capacitate de 250 de locuri, bar si bucatarie exterioare chiar pe acoperisul centrului. Vegetatia luxurianta pastreaza o ambianta placuta si racoroasa.

20 de mese Brunswick – Gold Crown V va asteapta la Club Oxygen sa va incercati maiestria si precizia in arta biliardului. Echipamentele pe care vi le punem la dispozitie aici indeplinesc standardele internationale ale competitiilor dedicate acestui sport.

Modelul Gold Crown V foloseste perne Brunswick SuperSpeed care, in urma unui test efectuat de Universitatea din Wisconsin, s-au dovedit a fi extrem de precise. In plus, ofera sine mai largi, dar si o pozitie naturala a mainii.

Avantajul acestui echipament este ca atunci cand joci o lovitura poti calcula exact unde se va opri bila. Jocul de biliard capata cu acest echipament precizia care va aduce satisfactia performantei pentru jucator.

Club Oxygen
Adresa: Calea Vacaresti nr.391
Duminica – Vineri: 10:00 – 02:00
Sambata: 10:00 – 04:00
Telefon: 0751.091.876/ 0751.091.792
Email: rezervari@oxygen.com.ro
Website: www.oxygen.com.ro