Clubul de Echitatie Equestria 2010 se doreste a fi un loc unde iubitorii de cai pot veni sa se relaxeze, sa se plimbe calare pe câmp sau prin padure, sa învete sa calareasca sau doar sa priveasca pe altii, savurând o ceasca de cafea aromata, sau – pur si simplu – ascultând muzica.

Atât Clubul Equestria 2010, cât si baza hipica în care acesta îsi desfasoara activitatea, apartin familiei Dr.Ozana si Cristian Moraru care au ridicat-o cu gândul de a oferi cailor cazati aici (proprietate sau în pensiune) si celor care doresc sa calareasca, cele mai bune conditii de antrenament sau doar de petrecere a timpului liber.

Placerea calaritului este acum mai aproape de tine, la numai 17 km de Bucuresti în localitatea Tâncabesti judetul Iflov, pasionatii de calarie si echitatie pot beneficia de serviciile de calarie oferite de clubul nostru.

Pensiune pentru cai, lectii de calarie, biblioteca si video-biblioteca, organizari de antrenamente pentru caii si calaretii profesionisti, organizari de concursuri, magazin de echitatie.

Clubul de Echitatie Equestria
Adresa: Str. Hipodromului FN,
Sat Tancabesti, Comuna Snagov
Telefon: 0749 137 094
Email: ion.marin@equestria.ro
Website: http://www.equestria.ro