Cu o experienta de peste 15 de ani impreuna, profesorii / instructorii Latin Dance sunt alesi pentru calitatile lor personale si sunt bine instruiti pentru a va oferi tot ce-i mai bun.

Traim, respiram si iubim dansurile latino in toate formele lor variate si suntem onorati si privilegiati sa ne petrecem viata impartind cunostintele noastre si bucuria dansurilor latino cu toti elevii si spectatorii nostri din Bucuresti, Romania si din lume.

 Misiunea noastra este sa incurajam elevii, indiferent de varsta si de nivel, sa experimenteze lumea dansului in timp ce castiga beneficiile unui corp sanatos si a unei increderi in sine.

Noi simtim si gandim ca a dansa nu inseamna doar sa arati bine, dar si sa te simti bine. Avem o structura clara, concisa si usoara de urmarit a lectiilor noastre pentru a va ajuta sa aveti incredere in voi si sa intelegeti cat mai bine ce lucrati in sala.

Scoala noastra de dans are un “plan de invatare” bazat pe educatia dansului cu grija si experienta profesionistilor.

Elevii nostri experimenteaza un program fresh, fun, plin de dans, performing, si cel mai important – arta invatatului. Personalul nostru este dedicat in a oferi insturire de calitate prin energie pozitiva si sunt implicati activ in dezvolatrea psihica si fizica a celor care vin sa danseze.

Optiuni: Accepta card, DJ, Cocktail-bar, Internet Wireless, Aer conditionat, Program noapte, Dansatoare profesioniste, Expat friendly, Nr locuri: 150
Recomandari: Internet Wireless, Dans pana dimineata, Relaxare, Aniversari, Pentru persoane singure, Preturi atractive, Servire buna, Personal placut, Ambianta placuta, Dansatoare profesioniste, Expat friendly

Preturi curs de dans :
120 lei – Adulti
100 lei – Elevi si Studenti
100 lei – Ora Particulara (salsa, bachata, dansul miresei etc)

Latin Dance Romania
Adresa: Str. Baratiei nr.33 (in spatele magazinului Cocor)
Sector: Sector 3, Zona: Unirii
Program: L-J: 19:00 – 22:00 Cursuri, V-S: 22:30 – 05.00 (Party)
Telefon: 0722 – 22.18.72 , 021 – 423.22.27
Email: office@latindance.ro