Va invitam sa descoperiti un restaurant parizian in inima Bucurestiului, cu un meniu bistro-gastro si ingrediente de cea mai buna calitate! Avem pasiunea meseriei noastre si exigenta calitatii perfecte.

Restaurantul Le Bistrot Francais creaza o alchimiei a culturilor romana si franceza. Sefii bucatari Sorin Miftode si Sebastien Grave isi prezinta arta in frumoasa vila din secolul XIX in centrul Bucurestiului.

Cele mai bune produse selectionate de la artizani pasionati, autentice si gurmande: vita normanda, pui de Bresse, brânzeturi din lapte crud, trufe proaspete, jamon de Bellota…si vinuri exceptionale.

Dezvaluim savorile celor mai bune produse preparându-le la perfectiune, cu gust si inovatie.

In interior cadrul este elegant, iar colectia de tablouri expuse prezinta cei mai buni pictori romani clasici : NicolaeTonitza, Eustatiu Stoenescu, Ipolit Strambu, Schweitzer Cumpana, Ion Theodorescu – Sion sau Nicolae Vermont …

In farfurie se regaseste o bucatarie moderna care combina cele mai bune produse din Franta si Romania: homarul de Bretagna, puiul de Bresse impreuna cu trufele din Transilvania si deliciosul porc Mangalita.

Savurati preparate ca si pulpa de miel pregatita 7 ore cu piure de vinete afumate impreuna cu o lista de peste 900 de vinuri premiata de revista Wine Spectator.

Le Bistrot Francais
Adresa: Strada Nicolae Golescu nr. 18, Bucuresti
Rezervari: 0756.018.393
Luni – Duminica: 12:00 – 15:00, 18:00 – 23:00
Email: bistrotfrancais@relaischateaux.com
Website: www.lebistrotfrancais.ro