Kids Top Model se organizeaza pentru prima oara in Romania. Organizatorii singurului festival de moda pentru copii, Kids Fashion Week aduc in Romania cel mai mare concurs pentru copii, concurs de talent, inteligenta si frumusete: Kids Top Model.

Preselectiile se vor organiza in zonele geografice ale Romaniei in perioada 15 septembrie – 16 noiembrie iar finala nationala se va desfasura la Bucuresti pe 6 decembrie !

Asteptat cu mare interes de copii pasionatii de fashion si toti cei care lucreaza sau vor sa intre in industria modei pentru copii, concursul va oferi ocazia tuturor copiilor  (cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani) sa faca dovada inteligentei , frumusetii si talentului lor.

Kids Top Model Romania este cel mai important concurs de frumusete, inteligenta si talent din Romania, declara organizatorul si actorul Stelian Milu, datorita probelor si a juriului implicat, (de fiecare data altul). Vom avea 10 jurii zonale si unul national al caror presedinte va fi designerul Catalin Botezatu. Nu va exista nici o partajare a nici unui copil. Va fi un concurs „pe bune” iar cei mici vor fi rasplatiti pentru munca lor!

La acest concurs se pot inscrie toti copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, vor exista 3 categorii de varsta : 4 – 6 ani, 7 – 9 ani, 10 – 14 ani si vor avea patru probe de trecut: de inteligenta, de talent, cea a costumului national si cea a costumului de seara. Vor exista premii de talent, de inteligenta, de frumusete, de popularitate si premiul de „LIKE” care se va face prin adunarea like-urilor la o poza postata pe pagina de Facebook a concursului cu respectivul concurent.

Concursul Kids Top Model va implica atat copii cat si designeri, bloggeri de specialitate, presa internationala si nationala, publicul romanesc cat si parteneri strategici!

Fiecare preselectie se va incheia cu un concert sustinut de Iuliana Beregoi – vedeta copiilor, cea care La doar 13 ani,  este cantareata si vlogger, devenita un idol al generatiei sale. In doar un an de zile de la lansare Iuliana a adunat sute de mii de fani pe retelele de socializare si aproape 100 milioane de vizualizari le melodiile si vlogurile ei.

Motto-ul acestui concurs este urmatorul : „ Si copilul tau poate fi Kids Top Model ROMANIA! „