De curand a avut loc primul `Luxury Workshop` doar pentru barbati, organizat de catre Cacharel Romania in magazinul din Baneasa Shopping City.

Cu ocazia acestui eveniment, echipa Cacharel Romania a prezentat trei tinute ce fac parte din colectia primavara-vara 2017: una pentru ceremonii, o tinuta de cocktail party si o tinuta smart casual.

Tinutele Cacharel au fost completate de Medical Optik, cu trei propuneri de ochelari de soare din colectia primvara-vara 2017, dar si de Beautik Haute Parfumerie, cu trei parfumuri perfect `asortate` tinutelor Cacharel.

Pe durata evenimentului, reprezentantii brandurilor participante au raspuns intrebarilor celor prezenti, explicandu-le de ce se poarta aceste tinute, dar si cum le pot mixa in functie de ocazie.

Workshopul de la #CacharelRomania a avut ca scop creionarea unei imagini a barbatului modern, un barbat informat despre tendintele anului 2017 in materie de fashion.

Multumim partenerilor prezenti care ne-au fost alaturi la acest workshop: Morpho Macarons Bucuresti, Beautik Haute Parfumerie, World Class Romania, Fleur Coutur Romania, La Bottega del Tartufo si Cramele Sarica Niculitel.

Nu in ultimul rand partenerilor media: Luxury Magazine si Vinul.ro