MANIA LATINA este o scoala a sufletului, o scoala in care nu inveti doar sa dansezi ci sa si traiesti din plin, sa te bucuri de fiecare dans, de fiecare zambet si de fiecare moment petrecut alaturi de noii tai prieteni.

MANIA LATINA s-a nascut in anul 2006 din dragostea pentru dans a lui Enzo si a Anei si suntem mandri sa spunem ca este scoala de dans care a adus si dezvoltat stilul BACHATA in Romania.

Iubim dansul, iubim muzica latino, iubim sa ne distram, sa petrecem, sa cunoastem mereu oameni noi si cel mai mult iubim sa transmitem aceste sentimente si sa schimbam vieti, deoarece in lumea latino viata este mai frumoasa, mai distractiva iar grijile parca mai putine.

Va punem la dispozitie 500 mp spatiu de dans in 2 sali, vestiare, ventilatie, 4 aparate de aer conditionat pentru zilele calduroase si instructori pe masura.

In afara de cursuri MANIA LATINA DANCE CLUB organizeaza si petreceri pentru toti iubitorii de muzica latino. De asemenea, de-a lungul anului se organizeaza iesiri de grup in tara sau in strainatate cu ocazia evenimentelor din lumea salsa si nu numai, unde veti avea parte de cele mai frumoase clipe alaturi de cei mai distractivi oameni.

Indiferent ce veti alege, cursuri de dans latino (respectiv cursuri de salsa si cursuri de bachata), cursuri de kizomba, zumba® fitness, cursuri de stretching, cursuri de nunta pentru miri sau cursuri de dans pentru copii, noi vom face tot posibilul sa va oferim cele mai bune conditii. De ce este important dansul pentru noi si pentru dumneavoastra?…

Dansul, pe langa partea distractiva, are multe alte beneficii de care ne putem folosi. Din experienta noastra putem enumera 3 dintre cele mai importante parti benefice ale dansului:

Stresul – boala secolului asa cum o numesc doctorii, este principala cauza a multor lucruri nefericite din viata noastra. Din pacate nu il putem elimina, dar cu siguranta il putem diminua, iar dansul este una dintre cele mai bune metode. Intotdeauna, indiferent de problemele stranse de-a lungul zilei, dansul reuseste sa te indeparteze, sa te relaxeze, creandu-ti o stare de bine, o stare pozitiva care te va ajuta sa lasi deoparte grijile si stesul acumulat.

O a 2-a calitate importanta este faptul ca dansul iti ofera o viata activa, plina de energie si miscare. Aceasta activitate cu siguranta va avea efecte positive atat asupra corpului cat si asupra sanatatii. Noua ne place sa spunem “One dance per day, keeps the doctor away!” 🙂

Cea de-a 3-a dar nu cea din urma este socializarea. Daca esti o persoana sociabila si dornica sa cunosti mereu oameni noi, ai ajuns in locul perfect. Cei mai timizi nu trebuie sa isi faca griji, lumea latino a schimbat viata multor persoane care nu aveau curaj sa se ridice de pe scaun la o petrecere.

In aceasta lume ne bucuram sa avem parte de foarte multe evenimente in tara cat si in afara, iar experientele sunt de neuitat, oamenii sunt mai deschisi si pusi mereu pe distractie.

Mania Latina
Adresa: Bulevardul Carol I nr.61
Cladirea Mega Image Et.2
Telefon: 0733 948 010
Email: contact@manialatina.ro
Website: www.manialatina.ro