Ce înseamnă pregătirea unui eveniment competițional de talia DanceMasters?

Organizatorii se concentrează asupra detaliilor începând din iulie-august ale unui an pentru ca publicul să aibă de 14 ani, în fiecare martie a anului următor, un regal de competiții de dans la secțiunile standard ( vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step) și latino (samba, cha cha, rumba, paso doble, jive).

Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă în perioada 10-12 martie 2017, după cum urmează: ziua de 10 martie va fi dedicată în întregime competițiilor naționale, iar zilele de 11 și 12 martie vor fi dedicate întrecerilor internaționale.

Se așteaptă peste 1500 de dansatori din 20 de țări, care vor concura în fața a 50 de arbitri din toată lumea, în 45 de competiții de toate categoriile de vârstă.

Început ca o competiție sportivă care aducea în Sala Polivalentă doar lumea specializată a susținătorilor și a pasionaților, cum aduc multe competiții de dans sportiv, DanceMasters a devenit în ultimii ani un fenomen internațional ce se bucură de prezența și emoțiile a zeci de mii de spectatori, atât în Sală cât și la TV.

Eleganța dansurilor standard, scânteile ce sar la latino, vibrația din mușchi ce rafinează fiecare mișcare până la a reproduce muzica în perfecțiune, animă în Sală un public minunat de care dansatorii sunt îndrăgostiți.

Dansatori veniți din cele patru colțuri ale lumii ne-au lăudat căldura publicului bucureștean, devenit în ultimii ani foarte bun cunoscător al fenomenului dansului sportiv.

Începută la ediția din 2014, Organizatorii s-au gândit să continue invitația lansată iubitorilor de dans care nu au statut de sportiv (nu dețin carnet de dansator la un club de dans sportiv), să participe într-o competiție de vals vienez dedicată 100% amatorilor.

Trofeul poartă numele lui Titus Munteanu, un mare căutător de talente, o personalitate a televiziunii și un adevărat susținător al dansului sportiv din țara noastră (al cărui Vicepreședinte de Onoare a fost).

În finalele Galelor vor dansa cei mai strălucitori dintre concurenți, dansatori latino și standard din top 10 mondial, în două seri de splendoare: vals englezesc, vals vienez, tango, slowfox, quick step și samba, cha-cha, rumba, jive…

Accesul se va face pe baza de bilet cu loc, atât pentru adulți, cât și pentru copii (copiii beneficiază de bilet cu reducere).

Biletele în sală și pentru Zona VIP din jurul ringului de dans pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim