Cauti cea mai deosebita florarie din Bucuresti? Vino la Floraria Magnolia si fa-le celor dragi bucurii imense, trimitându-le flori la domiciliu în Bucuresti sau oriunde în lume.

Sau alege floraria online si comanda buchete cu livrare rapida, oriunde îti doresti. Cei mai inspirati floristi si cele mai atractive aranjamente florale si buchete de flori, doar la Floraria Magnolia. Trimite flori în Bucuresti sau în tara în 2-4 ore si international, în maximum 24 de ore.

Din Floraria Magnolia puteti comanda buchete cu livrare la domiciliu oriunde în România în 2- 4 ore si International – în peste 140 de tari – în max 24 ore!


Daca doriti sa faceti pe cineva sa zâmbeasca, Floraria Magnolia va pune la dispozitie serviciul de livrare flori la domiciliu. Puteti comanda online buchete de flori si aranjamente florale, iar noi de ocupam de livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.

Din floraria online puteti comanda non-stop flori pentru ca acestea sa fie livrate la domiciliu prin cel mai rapid seviciu de livrare flori.

Va punem la dispozitie:
Buchete si aranjamente florale cu flori taiate, aranjamente cu plante, plante de interior, buchete si aranjamente cu: flori de primavara, trandafiri, frezii, lalele, irisi, orhidee, cale, crini, floarea-soarelui si multe alte flori clasice sau exotice rezistente pe care le importam direct din Olanda.

De asemenea veti putea achizitiona flori pentru diverse ocazii: onomastica, aniversare, casatorie, botez sau flori funerare aranjate cu talent – în buchete si aranjamente – de floristii Magnolia.

Prin natura lor, floristii nostri sunt artisti. Ei tind într-un fel sau altul sa introduca în buchetele si aranjamentele florale create, frumosul.

Magnolia Bucuresti Calea Dorobanti
Adresa: Calea Dorobanti, nr.54
Luni-Vineri 07:30 – 20:30
Sambata 09:00 – 18:00
Telefon: 0759 031 085, 021 313 4530

Magnolia Bucuresti Park Lake Plaza
Adresa: Str. Liviu Rebreanu, nr. 4
Park Lake Plaza, Etaj 1, Bucuresti
Luni-Duminica 10:00 – 22:00
Telefon: 0759 031 085, 021 313 4530

Email: office@magnolia.ro
Website: www.magnolia.ro