Mercedes-Benz Financial Services România, parte a grupului Daimler AG, activeaza în piata serviciilor financiare auto din România înca din 2008, prin intermediul a trei entitati: Mercedes-Benz Leasing, Mercedes-Benz Service Leasing si Mercedes-Benz Insurance Broker.

Grupul de firme Mercedes-Benz Financial Services furnizeaza servicii financiare auto si de asigurari special concepute pentru clientii Mercedes-Benz, cu solutii personalizate, pentru absolut toate segmentele auto acoperite de Mercedes-Benz în România: Passenger Cars, Van, Truck, Bus.

Mercedes-Benz este comercializata pe piata autohtona de Mercedes-Benz România, companie Daimler AG. Mercedes-Benz stabileste numeroase standarde în industria auto, fiind unul dintre liderii pietei în ceea ce priveste siguranta remarcabila, inovatiile, confortul autovehiculelor si protectia mediului.

Cu o traditie de peste 120 de ani, Mercedes-Benz (creatorul automobilului – Patentul Benz 1886) se confunda cu istoria inovatiilor în domeniul mobilitatii. Pe piata autohtona, marca Mercedes-Benz este prezenta înca din 1992 prin intermediul Autorom.  Din 2007, concernul Daimler AG este prezent în România.

Fie ca doriti un vehicul Mercedes-Benz contractat pe Persoana Fizica, pe Persoana Fizica Autorizata sau pe Persoana Juridica puteti beneficia prin: Mercedes-Benz Leasing de Credit Auto si Leasing Financiar;

Mercedes-Benz Service Leasing de Leasing Operational c u Servicii Aditionale si Închiriere pe Termen Scurt (Rent Auto).

Mercedes-Benz Insurance Broker de asigurari CASCO, RCA si RTI (Return to Invoice).

Pentru informatii de natura tehnica despre autovehiculul tau intra pe pagina www.mercedes-benz.ro si completeaza formularul de dialog, pentru a fi contactat de un specialist.

Informatii detaliate privind autovehiculele si serviciile Mercedes-Benz în România gasiti pe www.mercedes-benz.ro si pe www.media.mercedes-benz.ro

De asemenea, daca va doriti sa fiti la curent cu toate noutatile privind autovehiculele Mercedes-Benz, puteti accesa si www.daimler.com

Datele de contact ale Centrelor Autorizate Mercedes-Benz sunt disponibile la adresa www.mercedes-benz.ro/centre.

Pentru oferte de pret, întrebari legate de service sau alte informatii, intra pe www.mercedes-benz.ro si completeaza formularul de Dialog.

Mercedes-Benz Romania
Tiriac Auto Bucuresti
Sales Manager: George Nitache
Telefon: 0741.333.515
Email: george.nitache@tiriacauto.ro
Website: http://www.mercedes-benz.ro