FOOD & DRINKS
HARD ROCK CAFE BUCUREȘTI INTRODUCE ÎN MENIU UN BURGER INSPIRAT DE LIONEL MESSI, AMBASADORUL BRANDULUI
Florin Bosie -
Burgerul Messi este disponibil acum în toate restaurantele Hard Rock Cafe de pe glob
BUCUREȘTI, 1 Martie 2022 - Hard Rock Cafe București anunță lansarea globală a noului produs din meniu – Messi Burger – cea mai recentă inovație a parteneriatului cu legenda internațională a fotbalului, Lionel Messi, în cadrul campaniei “LIVE GREATNESS”.
Începând de astăzi, acest deliciu culinar conceput chiar...
Restaurant nou deschis, cu potential ridicat, aflat in zona Floreasca, angajeaza Manager cu experiență;
-Meniul locatiei este cu specifc international;
-Remuneraţia atractiva in functie de experienta;
-Program flexibil;
Alte detalii vor fi discutate in cadrul unui interviu programat la numărul de telefon 0745.988.138, Monica.
Sâmbătă, 26 februarie 2022, ora 20.00, la Teatrul InDArt va avea loc premiera unui nou spectacol, "Cum poate fi asta iubire?".
Bogdan Gagu, regizor și directorul Teatrului InDArt, revine pe scenă după 12 ani, alături de Maria Costeschi și Marina Fluerașu, într-un spectacol regizat de Silvia Gagu.
,,De multe ori ne întrebăm dacă iubirea ce o trăim e pentru totdeauna și...
ReVino Bucharest Wine Show este dedicat celor care apreciază vinurile de calitate și caută excelență în produsele și serviciile oferite de crame.
Expozanții vor prezenta vinuri premium pentru publicul larg și specializat.
Sâmbătă și duminică, iubitorii de vinuri și profesioniștii vor avea posibilitatea să deguste vinuri de la crame locale și nu numai, să descopere zonele viticole ale țării noastre, dar și...
Narcoffee Roasters s-a redeschis in Bucuresti intr-o noua locatie, pe Str. Episcopiei Nr. 6 -o cafenea menita sa ofere o doza de onestitate oamenilor care au nevoie de mai multa autenticitate in viata de zi cu zi, alaturi de o cafea de specialitate.
Nu exista compromisuri cand vine vorba de calitate, iar cafeaua straluceste asa cum merita, de la origini...
Restaurantul Ferma Baciu aflat la adresa str. Erou Iancu Nicolae, nr. 67, Pipera-Voluntari, Ilfov, angajeaza ospatari cu experienta minim 6 ani de experiență;
-Salariul NET este negociabil intre 2200 - 2500 lei;
-Programul este de 11 ore de munca pe zi;
-Sistemul de lucru de este: 2/2;
-Zilele suplimentare sunt plătite;
-Transportul nu este asigurat/decontat;
-Mese pe zi asigurate: 1;
-Metoda de repartizare a tips-ului este...
Kayus Boutique Hotel 4 ⭐️ aflat in Busteni, Prahova, angajeaza Bucatar Sef, cu experiență de 7-10+ ani.
-Cazarea este asigurata;
-Salariul NET este negociabil intre 8.000 - 10.000 lei;
-Sistemul de lucru de este 5/2;
-Dotari/Conditi de munca foarte bune;
-Orele suplimentare sunt plătite;
-Transportul este asigurat/decontat;
-Mese pe zi asigurate: 3;
-Exista bonusuri in functie de realizari;
-Meniul locatiei este cu specific: Fine Dining
- Limba Engleza (nivel...
❖ Duminică, 6 februarie, ora 11:00, Teatrul EXCELSIOR (Sala „Ion Lucian”): Cei trei purceluși, adaptare după o poveste de J. O. Halliwell-Phillipps, dramatizarea și regia Stelian Milu. Vârsta minimă recomandată: 3+
❖ Joi, 10 februarie, ora 19:00, Teatrul EXCELSIOR (Sala „Ion Lucian”): Arlecchino și pierdutele iubiri, după o canava de Commedia dell’arte; scenariul și regia Enrico Bonavera. Vârsta minimă recomandată:...
Restaurant Mandaloun, aflat la adresa Nicolae Caramfil nr.89, Sector 1, Bucuresti, angajeaza bucatar cu minim 2 ani de experiență;
-Cazarea este asigurata;
-Salariul NET oferit este de: 5500-6500 lei;
-Programul de 8-9 ore de munca pe zi:
-Sistemul de lucru este de 6 zile/saptamana cu o zi libera (6/1);
-Masa asigurata;
-Metoda de repartizare a tips-ului: in functie de vanzari;
-Exista potential de avansare;
-Meniul locatiei este...
Business & Networking
Fuckup Nights Bucharest ajunge la ediția a XII-a. Radu Georgescu: „Un eșec profesional este o oportunitate excelentă de a învăța, este cu mult mai educativ decât un succes”
Florin Bosie -
Zoltan Prosszer, Administrator Special Romcab S.A., Andreea Georgescu, Antreprenor în digital @Webspire, scenarist, stand-up comedian, Miruna Stănculescu, Psihoterapeut Psihoterapie Cognitivă-Comportamentală și Hipnoterapie și Radu Georgescu - Chairman of the Board @Seedblink, sunt invitații ediției a XII Fuckup Nights Bucharest.
Evenimentul are loc joi, 27 ianuarie, începând cu ora 7 PM, pe platforma online Zoom. Biletele sunt disponibile aici.
Fuckup Nights Bucharest...
- Advertisement -
Block title
Block title
Frequenza Festival – muzica de cameră prinde viață în inima Bucureștiului
În perioada 22-25 mai 2025, Bucureștiul devine gazda unuia dintre cele mai rafinate evenimente dedicate muzicii de cameră - Frequenza Festival – muzica de...
RO-Wine Spring Edition,16-18 mai 2025, București Ediție aniversară – 10...
Vino să sărbătorești alături de noi 10 ani de pasiune pentru vin, gastronomie și experiențe premium la RO-Wine | The International Wine Festival of Romania,...
MINA și Teatrul Stela Popescu prezintă „Lampio și grăuntele de lumină”...
MINA Bucharest - Museum of Immersive New Art și Teatrul Stela Popescu prezintă „Lampio și grăuntele de lumină” – un spectacol imersiv de teatru...
Cristian Macelaru va deschide ediția aniversară a Festivalului Enescu din acest...
Cristian Macelaru va deschide ediția aniversară a Festivalului Enescu din acest an, la pupitrul Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”Festivalul Internațional George Enescu este unul dintre...
Arta degustării de whisky la Basm
Pe 27 februarie, la ora 19:00, scufundați-vă într-o seară în care celebrăm arta degustării de whisky cu Glenfiddich.
Alăturați-vă nouă ca Robert Marshall, Brand Ambassador...
Advertisement
POPULAR POST
Top 10 cele mai bune bucătării din lume
Cu atât de multe bucătării, arome, gusturi și tradiții diferite, nu este de mirare că a apărut întrebarea: ”Care este țara cu cea mai...
Gala Horeca Awards și-a desemnat câștigătorii!
Gala Horeca Awards este pentru al 12 –lea an consecutiv prilej de sărbătoare. Bucureștiul este recunoscut ca fiind un oraș plin de viață și...
Mahala
Unul dintre cei mai renumiti si calificati bucatari din România, Petru Sorin Cucu a reusit sa-si faca marca sa, si propriul restaurant.
Pentru el, gastronomia...