Un program educațional ce pune accentul pe una dintre problemele societății moderne: sedentarismul

În perioada 14 august – 15 septembrie, The President Pool & Lounge derulează programul educațional “Sănătate prin aqua gym”, un proiect care și-a propus educarea publicului larg în ceea ce privește beneficiile din domeniul sănătății pe care le aduce gimnastica acvatică.

Lansarea proiectului a avut loc pe 14 august, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President și a inclus un antrenament de aqua gym realizat de instructorul Eduard Bălăiță.

La activitățile de gimnastică acvatică ce au lansat proiectul au fost invitați să participe iubitori ai activității în aer liber și abonați ai The President Pool & Lounge, clienți, jurnaliști și public larg.

”Proiectul ”Sănătate prin Aqua Gym” a fost creat din dorința de a pune accentul pe o problemă curentă a societății moderne: lipsa de mișcare ce afectează copii și adulți, deopotrivă; suntem mereu prea ocupați cu munca sau prea concentrați pe problemele cotidiene și uităm să facem activitate fizică, devenim sedentari și acest lucru ne poate afecta sănătatea.

Prin acest proiect vrem să arătăm că putem respecta sfatul medicului de a face 30 de minute de mișcare pe zi, chiar și in concediu sau în momentele de relaxare. Iar beneficiile aduse de ședințele de gimnastică acvatică sunt neprețuite: este printre puținele sporturi care solicită organismul fără să-l supună la un efort intens și îl modelează armonios, fără efecte secundare”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.

Programul educațional „Sănătate prin aqua gym” este sprijinit de 13 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IneditTV, IQool, Mujer, PR Wave, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, VIPstyle.ro

Despre Aqua Gym

Gimnastica în apă, Aqua Gym sau Aqua Aerobic, cum mai este numită, este un tip de antrenament de impact scăzut, dar care lucrează întreg corpul, fiind benefic atât pentru dezvoltarea musculaturii, cât și pentru îmbunătățirea rezistenței cardiovasculare.

Gimnastica acvatică este potrivită copiilor, tinerilor, adulților și bătrânilor, putând fi practicat în siguranță de femeile însărcinate și de persoanele ce urmează programe de recuperare fizică.

Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA, fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane. Este Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

Despre The President Pool & Lounge
Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, The President Pool & Lounge face parte din Centrul de Evenimente The President, un grup special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

The President Pool & Lounge oferă servicii de 5 stele în acest sezon estival: dușuri interioare și exterioare cu apă caldă, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri și umbrele de soare incluse în preț, tarife reduse pentru elevi și studenti, abonamente de sezon la prețuri speciale.

Grupul dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia) și o piscină cu o capacitate de 300 de persoane (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie .

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)
www.the-president.ro