Silhouette Centre de Slabit si Infrumusetare reprezinta cea mai importanta investitie tehnologica din Romania, oferind tehnologia si produsele cele mai noi si performante.

La Centrele de Slabit si Infrumusetare Silhouette, fiecare client beneficiaza de servicii personalizate, produse cosmetice profesionale cu formule inovatoare, aparatura ultraperformanta, supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei, personal cu experienta in domeniu si specializat in strainatate.

Atmosfera relaxanta si serviciile impecabile oferite de profesionisti contribuie la crearea unei experiente unice.

Suntem una dintre cele mai mari si mai longevive companii de pe piata de beauty din Romania. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Silhouette Beauty Centers ofera o gama vasta de proceduri, atat faciale, cat si corporale, ingloband cele mai noi tehnologii si utilizarea produselor recunoscute la nivel international.

Clientul nostru este o persoana activa, exigenta, selectiva care pune accent pe imagine, constient ca acesta este un detaliu ce-i evidentiaza personalitatea. Pornind de la aceasta premisa, am creat servicii accesibile tuturor si oferte speciale, adresate acelora care-si doresc rezultate record cu o investitie minima.

Personalul Silhouette este format din medici, kinetoterapeuti, specialisti in cosmetica si maseuri, fiecare avand rolul de a va asigura recomandarea si efectuarea tratamentelor de care aveti nevoie. Echipa noastra este specializata atat in tara, cat si in strainatate, participand constant la traininguri de formare profesionala continua.

Conceptul Silhouette
– Proiect unic ce iti ofera servicii personalizate;
– Produse cosmetice profesionale de top cu formule inovatoare (branduri: Academie, Guinot, Babor);
– Aparatura ultraperformanta;
– Supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei;
– Personal cu experienta in domeniu si specializat in strainatate;
– Ambianta deosebita si cel mai important lucru : REZULTATE GARANTATE.


Silhouette Dorobanti
Adresa: Calea Dorobanti Nr.200
Telefon: 0727 225 158, 021 231 89 77
Email: receptie.dorobanti@silhouette.ro

Silhouette Unirii
Adresa: Bulevardul Regina Maria Nr.1
Telefon: 0727 225 157
Email: receptie.unirii@silhouette.ro
Website: http://www.silhouette.ro