Teleferic Grand Hotel dispune de un total de 127  de camere si apartamente premium. Dotarile au fost gândite astfel încât sa va ofere  tot confortul necesar si sa creeze o atmosfera intima si armonioasa pe toata perioada petrecuta alaturi de noi.

Mobilierul elegant din lemn  masiv, lambriul (folosit la placarea peretilor), paturile confortabile si privelistea montana minunata se împletesc cu dotari moderne pentru a  va putea oferi o experienta de neuitat, în orice anotimp.

Hotelul nostru combina frumusetea naturii din Poiana Brasov, cu luxul si eleganta clasica, pentru a crea o atmosfera speciala. Aici veti avea o vacanta minunata, unde va veti bucura de relaxare si delicii culinare.

Aici va veti pierde si regasi, astfel încât timpul dumneavoastra, cel mai pretios lucru, se va transforma în amintiri de neuitat.

Fiecare vizita la Teleferic Grand Hotel va deveni o experienta unica. Echipa noastra de profesionisti va  asteapta cu prietenie si caldura.

Restaurantul nostru Coroana Gourmet, cu o capacitate de 80 locuri, abunda de sarm si eleganta. La toate acestea, adaugati o calitate desavârsita a produselor si un serviciu ireprosabil, si deja va puteti face o idee despre atmosfera restaurantului nostru.

Produse locale si internationale sunt atent selectate, pentru ca dumneavoastra sa savurati cele mai variate creatii ale acestuia. Diversitatea meniului reflecta versatilitatea si profesionalismul întregii echipe de bucatari.

Indiferent daca doriti o cina romantica la lumina lumânarilor, sarbatoriti o aniversare sau doriti sa va delectati cu mâncaruri rafinate si bauturi fine, ambianta restaurantului Coroana Gourmet va garanteaza o experienta de neuitat.

Teleferic Grand Hotel
Brasov, Poiana Brasov
Telefon: 0368 100 200
Email: office@telefericgrandhotel.ro
Website: www.telefericgrandhotel.ro